Knežević otkriva: Vođe ekipe iz Granda su zaštitile Miomira Mugošu, šefa Poreske uprave da ne bude uhapšen!

1

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević saopštio je da je zvanična Amerika okrenula leđa predsjedniku Crne Gore i da je ovo kraj Mila Đukanovića. On sada, smatra on, pokušava da se uhvati za slamku i da rješava pitanje Kosova, a svima je jasno da je on prošlost. Pojedinci iz vrha DPS-a, dodaje on, već dostavljaju podatke o kriminalnim aktivnostima porodice Đukanović.

“Sistem se urušava iako oni misle da su preživjeli aferu Koverta. Oni se raspadaju iznutra, zovu me svaki dan iz vrha DPS-a. Svi dostavljaju podatke, traže da zaštitim njihove familije, a oni daju podatke o kriminalnim djelima porodice Đukanović, kao i vezi sa kriminalnim klanom Grand i Milivojem Katnićem i Ivicom Stankovićem”, kazao je Knežević u razgovoru za Borbu.

Tvrdi i da je Miomir M. Mugoša, šef Poreske uprave, trebao da bude obuhvaćen istragom o milionskim utajama poreza, ali se to nije desilo.

“On je najodgovorniji u ovoj najnovijoj aferi i trebao je da bude uhapšen. Međutim, pozadina je druga, Mugoša je dobar prijatelj sa Predragom Mitrovićem, čija je žena Lidija Mitrović, specijalni tužilac, koji vodi istragu o milionskim utajama. Mitrović je preko Zorana Lazovića, koji je vođa Granda, završio da se ne dira Mugošu. A taj isti Mugoša je bio dio ekipe koja je pomagala Katniću u mom slučaju, ali sve se vraća i plaća, pa će i on platiti”, naveo je on.

Sukob Granda i ekipe iz Mojkovca je, navodi on, sve veći i to će ubrzo isplivati na vidjelo, jer to ne može više da se sakrije.

“Neka se Katnić dogovara sa narkokartelima i ubicama, samnom se neće nagoditi. Da sam na njegovom mjestu podnio bih ostavku i otišao da sadim luk, jer poslije svih kriminalnih radnji koje je počinio ne znam šta mu je drugo činiti”, smatra on.

Kaže i da bi se moglo desiti da sudija Suzana Mugoša, koja ke presudila u predmetu “državni udar” progovori o pritiscima kojima je bila izložena.

“Imam informacije da se sudija Mugoša požalila nekim ljudima da su ona i porodica trpjele strahoviti pritisak da donese ovakvu presudu. Može se desiti da ona progovori o svemu što će biti veliki udarac za režim, kome će se “državni udar” sigurno obiti o glavu”, ističe Knežević.

1 Comment
  1. mexiko komentariše

    Torokuša iz Dahne! London je nije napravio boljom. Na Kipru pitaju za nju???

    1
    1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.