Knežević odgovorio Đukanoviću: Uzimao si iz moje kuće i torbe i kese, ne brini, snimak je dobre rezolucije, a ton još bolji i jasniji!

5

Povodom jučerašnje izjave g. Đukanovića, predsjednik Atlas Grupe dr Duško Knežević daje sljedeću izjavu za javnost:

“Zahvaljujem se g. Đukanoviću na pozivu da dođem u Crnu Goru i dokazujem nevinost pred njegovim pravosuđem. Čak sam i to spreman da uradim, ako on prvo dozvoli da se otvore istrage o ukradenim milionima njegovim i njegove familije i ljubavnica. Neka, za početak, pristane da se istraži kako je za njegov račun sagrađena “ničija kuća” na Gorici, kako je preko kastodi račun fiktivnim transakcijama formalno postao milioner prodajući akcije Prve banke, kako je uzeo 1,5 miliona kredita od Pireus banke, kako je i koliki dio kolača uzeo prodajući akcije državnih preduzeća Telekom i EPCG.

Pošto on za mene kaže da sam lažov i lopov, opet ga pozivam da skupi hrabrosti da se direktno sučelimo na TV stanici koju on odabere ili pred anketnim odborom Skupštine Crne Gore. Bila bi to prilika da svi vide ko je lažov i lopov, jer ja dobro znam odakle moj kapital i kako sam ga sticao. Nikada nisam bio pod istragom dok on nije odlučio da pokuša da mi otme imovinu. Njega je od optužnice za šverc cigareta sačuvao predsjednički imunitet, koji mu ipak nije bio učinkovit kada ga je mreža istraživačkih novinara OCCRP 2015. označila kao mafijaša godine.

I on mene poznaje kao ja njega, pa neka g. Đukanović izvoli. Ja nemam nečistu savjest, od svojih grijeha ne bježim, a on neka pokuša da demantuje sve što znam o njegovoj nečistoj savjesti. Ako bježi od sučeljavanja sa mnom, od nje ne može pobjeći.

Ovom prilikom ću ga samo podsjetiti da je on već uhvaćen u laži i to pred TV kamerama kada je slagao da nema firmu na Kipru. Kada mu je izvučen papir, onda se prisjetio da je ipak ima. Ta njegova firma je, kao što sam već objasnio, služila da preko nje kontroliše svoj udio u Bolnici Meljine, što je bio uslov da mi dozvoli da učestvujem u njenoj privatizaciji. Ako sam ja lažov, postavljam mu pitanje: Da li sam lagao za Sen Trope, Dubai, Abu Dabi i provode u mojim vilama sa regionalnim estradnim zvijezdama?

G. Đukanović je u mojim kućama boravio stotinama puta. Uzimao je i torbe i kese i mnogo toga. Snimci su jasni, a i ton je dobar. Neki naši američki zajednički prijatelji su mi sugerisali da snimak Koverte pustim prije nego se kandidovao na predsjedničkim izborima 2018. Tvrdili su da onda ne bi nikada bio izabran. Moguće da sam pogriješio tada, zato sa snimkom Torbe neću pogriješiti”.

5 Comments
 1. Цг komentariše

  Milo lopoveeee

  22
  2
 2. Kafanski filozof komentariše

  Zar nije dovoljno pokrao Milo kleptoman!.
  Sad bi i crkvenu imovinu!.
  Kleptomanska familija, kleptomansko drustvo!.
  A neke budale mu i aplaudiraju!

  14
  1
 3. Prle komentariše

  Đuka briši isteklo ti je vrijeme, inače ćeš završiti kao Čaušesku!

  10
  1
 4. Traktorist komentariše

  Knežević je smrdijansko lopovče, e nećeš krimosu, nećeš litijaneru opančarski

  1
  7
  1. Kafanski filozof komentariše

   Traktorist, nema on sa litijama nista, on je u Londonu!.
   Reko, doci ce kad Mila budu terali u Spuz da mu aplaudira , kad ga budu provozali maricom!.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.