Knežević o Dušku Markoviću: Premijer zvani “crna kutija” zna ko ubija po Crnoj Gori

0

Predsjednik DNP-a i jedan od lidera DF-a Milan Knežević poručio je premijeru Dušku Markoviću da je bezbjednosna crna kutija u kojoj je pohranjeno tridesetogodišnje posrtanje i nestajanje naše države. On je rekao i da je Udbovanje Crnom Gorom, Duška Markovića, obilježilo i formiranje organizovanih kriminalnih grupa koje su bile i ostale vojno krilo DPS-a. Knežević javno pita Markovića da li DF stoji iza 32 nerasvijetljene likvidacije u Crnoj Gori.
“Sva ova ubistva i tragedije su se dogodile dok ste Vi gospodine Markoviću bili ili šef ANB-a, ili koordinator svih službi bezbjednosti, ili premijer. Zato sam ubijeđen da Vi znate ko je nalogodavac a ko izvršilac ovih nabrojanih egzekucija i da svojim ćutanjem ili neprimjerenim izjavama svjesno učestvujete u prikrivanju zločina, što predstavlja krivično djelo. Uporište u svojoj tvrdnji crpim iz Vaše izjave da “niko u Crnoj Gori nije ubijen a da to nije zaslužio”. Ova monstruozna formulacija, da je ovo kojim slučajem uređena pravna država podrazumijevala bi da Vas specijalni državni tužilac odmah sasluša i odredi Vam pritvor. Međutim, on je u ovom trenutku zauzet progonom DF-a i njegovih lidera u nekoliko procesa, kao i što je predsjednik Višeg suda Boris Savić, ta izvanjačka kreatura, postao paradigma korumpiranog i ucijenjenog pajsera u Vašim rukama kojim bezuspješno prijetite DF-u. Upravo zahvaljujući ovom lakiranom ližisahanu koji je donio odluku o potvrđivanju statusa svjedoka pravosnažnom ubici Saši Sinđeliću, pod lažnim imenom Aleksandar, Vi ste formirali ovu Interpolovu Vladu čiji je znak prepoznavanja, umjesto dvoglavog orla, postala riđa brada vašeg kolege agenta Sinđelića kojeg potražuje pola Evrope. Zato i nije čudo što Vas kao premijera Interpolove Vlade ćuškaju na NATO samitima, drže kao taoca u hodniku Hašima Tačija i podsmijevaju kad napišete tvit poput posljednjeg: “Engleska je srce Crne Gore”, kaže Knežević.
On navodi da šta god “mislili o meni, a ne možete ni upola ono što ja mislim o Vama, sa sociopsihološkog apsekta djelimično imam razumijevanja za ove Vaše političke lupinge, osvetoljubivost i mržnju”.
Veliki stan bez šporeta na drva

“Vjerovali ili ne, često mi pred oči iskrsne slika uredno podšišanog plavookog dečkića iz Podbišća u vunjenim čarapama koji u OŠ “Aleksa Đilas Bećo”, dok nastavnik istorije drži lekciju o neophodnosti otvaranja Golog otoka, mislima odsutan mašta o odlasku u veliki grad i velikom stanu u kojem neće biti šporeta na drva. Vidite gospodine premijeru, da i mi iz DF-a, iako smo “planirali” najveće “krvoproliće” u istoriji Crne Gore, ponekad imamo dušu čak i po Frojdu. Ali, bez obzira na sve, gospodine Markoviću, nikad nemojte da smetnete s uma, da ni mene niti bilo kog iz DF-a nećete slomiti bilo kakvim sudskim procesima i najavljenim robijama. Kao što vidite sve vrijeme ovog nezapamćenog terora Vam se prkosno smijemo u lice i poručujemo da ćete kad tad krivično-pravno odgovarati. I samo imam jednu dilemu, kad budete Vi, Boris Savić, Milivoje Katnić i ostali članovi kriminalne grupe odlazili u ZIKS, da li će Vam biti do smijeha kao meni sada, ili ćete se poput Svetozara Marovića sjetiti Platonovih pećina u tašmajdanskom parku, i s pudlicom pod ruku glumiti Žiku iz Malog Mokrog Luga. Naravno, sve to pod uslovom da Vas ne oda dim mojkovačke cigarete “Serdar”, poručio je Knežević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.