Knežević nastavlja sa optužbama: Gvozdenović je najveći lopov u redovima DPS-a

1

Predsjednik Atlas grupe, Duško Knežević, odgovarajući na današnje reagovanje Branimira Gvozdenovića kazao je da je Gvozdenović zna u čije je ime i dan danas “odgovorni menadžer KAP-a”.

“Na tvoju žalost g. Gvozdenoviću, dokaza imam napretek. Ako su dokazi avionske karte na privatnim letovima, računi, fotografije, ugovori o kreditima, ugovori o promašenim investicijama. Dokaz je i ugovor Radenka Radojičića od 28. decembra za kredit od 2,5 miliona. Poslije toga ste otišli za Španiju da se častite sa mojim parama i da pobjegnete od kamataša koji su Radenka jurili i vozili ga u gepeku po Podgorici”, saopštio je Knežević.

“Zar nije dokaz i 300.000 evra koje si lično uzeo iz Atlas banke na ime kredita i koje nikada nijesi vratio, baš kao ni 2,5 miliona na Radenkovo ime”.

Kako je saopštio Knežević, svi u DPS-u odavno vide da je Gvozdenović “najveći lopov u redovima DPS-a koji ponizno služi svom gospodaru”, te da potpredsjednik Skupštine zaboravlja koje mu je sve “tajne gospodara ispričao”. “Počevši od vaših tajnih putovanja u Azerbejdžan sa Predragom Nenezićem, gdje ste išli da sa Hajdarovim pravite dogovor mimo mene”.

“Pričao si mi o tajnim pregovorima sa Berluskonijem, gdje je aktivnu ulogu imala jedna moja prezimenjakinja, bliska prijateljica Berluskonija, kao i naša zajednička drugarica Duška Jeknić. Pa si mi se govorio zašto su propali pregovori sa Arapima za Kraljičinu plažu, iznosio detalje tajnog dogovora sa Šinavatrom, isto kao i u vezi ulaganja Orascoma i ko je tajni partner u tom projektu”, navodi se nadalje u saopštenju.

Predsjednik Atlas grupe je Gvozdenoviću kazao da funkcioner DPS-a zna šta sve šta Knežević zna o ulozi Mohameda Dahlana, koga je, kako dodaje, doveo u Crnu Goru da donese priznanje od palestinske države za crnogorsku nezavisnost.

“Vi ste ga prvo uhapsili na aerodromu u Tivtu, pa preko mene i njega kasnije stupili u kontakt sa kraljevskom familijom iz Abu Dabija. Dahlan ih je kasnije odveo da investiraju u Srbiji”.

“Reci ko te je upoznao sa Henli partners i Arton capitalom, kompanijama koje se bave promocijom ekonomskog državljanstva. Poslije ste iza mojih leđa išli na njhove promocije u Dubai i na Sveti Stefan. Sve moje projekte i veze ste krali i pokušali da se okoristite”, saopštio je nadalje Knežević.

On, kako kaže, sa ponosom ističe da nikad u životu nije bio osuđivan i krivično gonjen.

“Nijesam u krivičnoj evidenciji bilo gdje na planeti, osim vaših izmišljenih političkih progona i mafijaških podmetačina. A ti imaš više krivičnih prijava nego ja čarapa”.

Knežević je kazao i da mu je “njegova prezimenjakinja” prenijela riječi koje joj je na večeri navodno saopštio bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni.

“Citiram: ‘Ipak je Đukanović samo sitni balkanski kriminalac'”.

“Zaboravljaš Brano da smo djeca iste majke, da smo imali povjerljive razgovore i pristup svim informacijama i da ja danas imam više informacija iz DPS-a i ANB-a, nego ti. Zato uzalud organizaciješ mlade DPS-a i daješ im zadatke. Znam kako si ih maltretirao i dijelio im zadatke ko će šta da priča u Skupštini. Moraš da shvatiš da je moja moć istine i pravde jača od tvoje podaničke i lopovske logike”, saopštio je nadalje u svom odgovoru Knežević.

On u zaključku tvrdi da je, uoči formiranje svake Vlade, “morao da moli SDP”, da Gvozdenovića prihvate, jer su smatrali da je korumpiran i glavni izvršitelj prljavih polsova – “pa i onog vezanog za privatizaciju KAP-a kada je napravljena najveća ekonomska šteta u istoriji Crne Gore. I dan danas si odgovorni menadžer za KAP. A ti znaš u ime koga”, zaključuje se u Kneževićevom reagovanju.

1 Comment
  1. Branog komentariše

    Hapsite Brana hitno!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.