Knežević nastavlja sa optužbama: Bokan i Milo izvlače ogroman novac iz Plantaža!

6

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević saopštio je da se preko Plantaža izvlače pare za potrebe Dragana Bokana, vlasnika Volija i Mila Đukanovića, predsjednika DPS-a.

“Vino iz Plantaža, koje Bokan distribuira je jeftinije nego direktno kad se uzima iz Plantaža. Tu se prave mućke i malverzacije, uz pomoć Đukanovića i njegovih poslovnih veza, kako bi se obezbjeđivao novac za KK Budućnost. Uskoro ćemo javno objaviti spisak svih režimskih firmi kako bi narod znao ko pomaže hobotnicu. Stalno treba javno govoriti o Voliju, Glosariju, Stadionu i drugim tajkunakim firmama, poručio je Knežević u obraćanju na Instagramu.

Poručio je da narod treba da bude jedinstven i da je Milo Đukanović jedini protivnik protiv koga svi treba da se bore.

“Nema svađa i razmirica, nema podjela. Svi treba da se držimo zajedno i svima treba da nam protivnik bude Milo Đukanović, rekao je Knežević.

Negirao je da je ikada nudio novac pokretu “Odupri se”.

Kada su u pitanju, dokazi, navodi da je “mnogo karata već iznio na sto”.

“Počevši od koverte, pa do Đukanovićevog prvog miliona i njegovog umnožavanja preko fiktivnih transakcija, Đukanovićeve firme na Kipru koju je pokušavao da sakrije, njegovog udjela u Meljinama, korupcije prilikom prodaje EPCG Italijanima, namještanja kupovine Pomorskog saobraćaja. U najmanje dva slučaja je Đukanović uhvaćen kako laže. Iznio sam karte na sto i u vezi Brana Gvozdenovića, i korupcije u Centralnoj banci, i u vezi stanova Vrhovnog državnog tužioca i korumpiranog Specijalnog državnog tužioca. Mnogo je već karata na stolu. Biće ih još. Nastavićemo, uključujući i firme povezane sa prvom familijom, banke i ostale koje služe za izvlačenje novca iz države i za pranje para”, rekao je Knežević.

6 Comments
 1. Sasa J komentariše

  A sto ne kažeš šta si ti uradio kompaniji koju pominjes i zbog čega se ubio Miko Brasnjevic
  Mislim da treba da te je stid ako je ista ljudsko u tebi ostalo

 2. Marko komentariše

  Splacina ljudska, pih

 3. Hamilton komentariše

  Podrška zaD.Kneževica. Jedini insajder koji može da razbije ove naše jahače.

 4. istiniti komentariše

  Bravo za Duska. Kidaj dule. Ovi sto te pljuju, nisu ti ni do koljena ni poslovno ni intelektualno. A narode sto bi ti? Da Dule stancuje afere ko da je rijaliti? A ti narode rnogorski da moralises i kritikujes? A oces li izac na ulice kako treba o srusiti bandu? Neces? E pa onda narode cuti, i pusti Dula da odradi svoje, kad si ti nesposoban, o nesrecni narode da smijenis ovu lopovsku vlast 3 decenije. Prodajete se pred izbore za 20 evra, a sad nesto moralisete bando nesposobna!

 5. yu komentariše

  Moze li ovaj DK da izjavi nesto sto vrapci na granama ne pijevaju.

 6. Verica komentariše

  Čekamo snimak sa plavom torbom… Obećali ste. Ako isti uopšte postoji, priksžite ga dok je vrijeme i ima šanse da se nešto uradi… Budete li predugo čekali na objavljivanje, ova energija koja se podigla i uskovitlsla, u gradjanima će splasnuti i bojim se čak i nestati… Razmislite da li sam u pravu, dobro poznajete i naš narod i naše institucije…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.