Knežević nastavlja sa optužbama: Bokan i Milo izvlače ogroman novac iz Plantaža!

Knežević nastavlja sa optužbama: Bokan i Milo izvlače ogroman novac iz Plantaža!

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević saopštio je da se preko Plantaža izvlače pare za potrebe Dragana Bokana, vlasnika Volija i Mila Đukanovića, predsjednika DPS-a.

“Vino iz Plantaža, koje Bokan distribuira je jeftinije nego direktno kad se uzima iz Plantaža. Tu se prave mućke i malverzacije, uz pomoć Đukanovića i njegovih poslovnih veza, kako bi se obezbjeđivao novac za KK Budućnost. Uskoro ćemo javno objaviti spisak svih režimskih firmi kako bi narod znao ko pomaže hobotnicu. Stalno treba javno govoriti o Voliju, Glosariju, Stadionu i drugim tajkunakim firmama, poručio je Knežević u obraćanju na Instagramu.

Poručio je da narod treba da bude jedinstven i da je Milo Đukanović jedini protivnik protiv koga svi treba da se bore.

“Nema svađa i razmirica, nema podjela. Svi treba da se držimo zajedno i svima treba da nam protivnik bude Milo Đukanović, rekao je Knežević.

Negirao je da je ikada nudio novac pokretu “Odupri se”.

Kada su u pitanju, dokazi, navodi da je “mnogo karata već iznio na sto”.

“Počevši od koverte, pa do Đukanovićevog prvog miliona i njegovog umnožavanja preko fiktivnih transakcija, Đukanovićeve firme na Kipru koju je pokušavao da sakrije, njegovog udjela u Meljinama, korupcije prilikom prodaje EPCG Italijanima, namještanja kupovine Pomorskog saobraćaja. U najmanje dva slučaja je Đukanović uhvaćen kako laže. Iznio sam karte na sto i u vezi Brana Gvozdenovića, i korupcije u Centralnoj banci, i u vezi stanova Vrhovnog državnog tužioca i korumpiranog Specijalnog državnog tužioca. Mnogo je već karata na stolu. Biće ih još. Nastavićemo, uključujući i firme povezane sa prvom familijom, banke i ostale koje služe za izvlačenje novca iz države i za pranje para”, rekao je Knežević.

Related posts

6 Comments

 1. Sasa J

  A sto ne kažeš šta si ti uradio kompaniji koju pominjes i zbog čega se ubio Miko Brasnjevic
  Mislim da treba da te je stid ako je ista ljudsko u tebi ostalo

  Reply
 2. istiniti

  Bravo za Duska. Kidaj dule. Ovi sto te pljuju, nisu ti ni do koljena ni poslovno ni intelektualno. A narode sto bi ti? Da Dule stancuje afere ko da je rijaliti? A ti narode rnogorski da moralises i kritikujes? A oces li izac na ulice kako treba o srusiti bandu? Neces? E pa onda narode cuti, i pusti Dula da odradi svoje, kad si ti nesposoban, o nesrecni narode da smijenis ovu lopovsku vlast 3 decenije. Prodajete se pred izbore za 20 evra, a sad nesto moralisete bando nesposobna!

  Reply
 3. Verica

  Čekamo snimak sa plavom torbom… Obećali ste. Ako isti uopšte postoji, priksžite ga dok je vrijeme i ima šanse da se nešto uradi… Budete li predugo čekali na objavljivanje, ova energija koja se podigla i uskovitlsla, u gradjanima će splasnuti i bojim se čak i nestati… Razmislite da li sam u pravu, dobro poznajete i naš narod i naše institucije…

  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *