Knežević najavljuje veliko finale: Milo je dobio primjerak snimka na kojem se vidi da uzima novac, raskrinkaću Brana Gvozdenovića!

6

Direktor Atlas grupe i odbjegli biznismen Duško Knežević, sinoć je u emisiji Klub A specijal sa Irenom Tatar, ekskluzivno saopštio da je snimak „plave torbe“ poslao Milu Đukanoviću, kako bi predsjednik Crne Gore znao šta ga čeka.

Najavio je otkrivanje novih afera o korupciji u koju su uključeni Brano Gvozdenović i Predrag Nenezić, sa nekim stranim investitorima.

Na pitanje novinarke Tatar, kako komentariše to što se u javnosti sve više spekuliše, da je odustao i zatajio sa objavljivanjem snimaka i dokaza koji ukazuju na visoku korupciju u državni organima, Knežević kaže:

„Ja sam snimak prvo poslao Milu Đukanoviću da bi znao šta ga čeka. Nudim mu da se povuče sa vlasti i da napusti Crnu Goru. Bilo bi najpametnije za njega da se kao Jeljcin mirno povuče, sjedne u avion i da ode. To ga molim u ime starog prijateljstva“.

Knežević je kazao da svu dokumentaciju i snimke koje imam moram pametno da rasporedi.

„Ja sam rekao, da je sve ovo rat, a ne samo jedna bitka. Ta bitka se preklopila sa Zakon o vjeroispovijesti, kada su počele litije i molebani ja sam shvatio da moram da podržim Crkvu. Sigurno je da imam svoj plan i program kako za predstojeće izbore. Drugo, na tim snimcima imam dosta ljudi koji su mi prijatelji, pa moram da vodim računa o njima. Tu su afere sa Brajovićem i afera sa torbom Mila Đukanovića. Imam i neke nove dokaze, tajne račune Mila Đukanovića. Takođe, imam dokaze koji su vezani za referendum, dokaz koji su od državnog i vitalnog interesa. Moram dobro da procijenim, a posebno sa ljudima u Velikoj Britaniji koji mi daju podršku i koji su moji savjetnici. Režim Mila Đukanovića neću ostaviti na miru, neka svi oni koju sumnjaju u mene neka budu sigurni da ću ići do kraja., uvjerava Knežević.

On je posebno naglasio da sada nije vrijeme za to, kao i da nije pravi momenat da se vrati u Crnu Goru, jer kako ističe, „kriminalnoj hobotnici Mila Đukanovića ništa ne vjeruje“.

„U ovom momentu nemoguć je moj povratka u Crnu Goru, moj plan je da se vratim do kraja godine kada se završe parlamentarni izbori. Oni se plaše samog čina suđenja i iznošenja činjenica, tako da bi za njih bilo jako loše da ja dođem u Crnu Goru u izbornoj godini. Ne postoje te garancije koji oni meni mogu da daju da dođem, jer ja toj kriminalnoj družini i bandi ništa ne vjerujem, kaže Knežević.

Na pitanje novinarke Irene Tatar, da li je dobijao neke neformalne ponude da zaustavi sav proces razotkrivanja korupcije u Crnoj gori, Knežević kaže:

“Pa bilo je, ne mogu sad da otkrivam imena. To su uglavnom strani investitori u Crnoj Gori, koji su zabrinuti za dešavanja u našoj državi i koji se plaše za svoj kapital. Riječ je o nekoliko investitora sa Srednjeg istoka, kineski investitori. Oni su pokušali da mi ponude njihove dobre usluge, međutim ja sam sve to odbio, rekao je Knežević.

6 Comments
 1. Bojan komentariše

  Axaxaxaxaxaxaaaxaaa. Gdje je logika tu? Poslao mu snimak da bolje pripremi odbranu?

  37
  4
 2. Langee komentariše

  GOVNO NAVIKLO DA SE SA ISTIMA SPRDA SA NARODOM PA NASTAVLJA,UBIJA GOVNO VRIJEME OVAKO DOSADNO MU

  31
  1
 3. Baja_California komentariše

  Mrs splacino raspala, finansijeru privatne drzave, lazovcino raspala, da si sto ima uradio bi, samo mlatis po portala, ko tebe slusa lopovcino jedna, proda si sve poznanike i prijatelje, sjutra bi i posteni narod proda…briga nas za snimke za Mila, ka da ce ga ko uhapsit, sve njegovi u policiju i tuzilastvo…Narod je jedina SNAGA !

  38
 4. 777 komentariše

  Prdnjava priča…

  20
 5. Maja komentariše

  Ima info o referendumu, o kradjama o ovome o onome ali se savjetuje koliko istine da pusti u javnost i kada. Pretpostavljam posle izbora koji su za dvije nedjelje, i to onaj dio gdje se njegovi drugari ne vide. Jel to neko oce i dalje da manipulise, dacu vam ono sto meni odgovara. Ili sve i to odmah ili cuti i ostani u egzilu. Boji se za svoju imovinu , nema dosta da jede pa ga strah da ne ostane gladan. Ti si druze, isti kriminalac kao i oni i operi savjest i iznesi sve,, odmah da bi ti bilo oprosteno. Ajde, budi musko pa reci, ako nas ne postujes postuj godine koje imas. Ostace ti dosta, ne boj se

 6. Marko komentariše

  Tuzna.smeca izdajnicka,puko im Dusko,potonu i posledja slamka.spasa.Ceka vas Spuz zbog veleizdaje nacionalnih interesa a mozda i jos po necega

  1
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.