Knežević na Instagramu: Raskrinkati leglo mafije u Poreskoj upravi i Privrednom sudu, Milo je psihički pukao!

Knežević na Instagramu: Raskrinkati leglo mafije u Poreskoj upravi i Privrednom sudu, Milo je psihički pukao!

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević poručio je da jedan od prioriteta nove vlade treba da bude raskrinkavanje mafijaške hobotnice u Poreskoj upravi i Privrednom sudu.

Najavio je krivične prijave protiv čelnih ljudi Poreske uprave i Privrednog suda, Miomira M. Mugoše i Blaža Jovanića.

On je kazao da je u pljački E-komerca učestvovao i Milivoje Katnić, GST i njegovi ortaci.

“Svi koji su nezakonito radili moraju da odgovaraju, a naročito oni koji su vodili političku hajku protiv neistomišljenika i koji su nezakonito oduzeli imovinu Atlas banke”, poručio je on.

Knežević tvrdi da su poslednji nastupi Mila Đukanovića potvrda da je “pukao psihički i da mu se bliži politički kraj”.

“Sa vatrenim izjavama želi da pojača podzemlje i neke militantne pristalice da bi ga branili. Oni moraju da znaju da ne brane oni Mila, nego njegov kapital i sve ono što je opljačkao od države i naroda. Njegova diktatura je završena”, rekao je on.

Vanja Ćalović Marković nikada nije podržala litije, nema moralno pravo da ona dijeli lekcije

Šefici MANS-a Vanji Ćalović Marković je poručio da će lako dokazati odakle mu je kapital jer je poslovao sa ljudima iz inostranstva.

“Ostavi se ti moralinih pridika, svi sve znamo. Nijesi učestvovala u tuči svrgavanja Mila Đukanović niti si ilada dala podršku litijama. Nemaš moralno pravo da budeš u pobjedničkoj koloni i da ti dijeliš moralne lekcije”, navodi on.

Related posts

13 Comments

 1. Vagorinvestment

  Nisi joj ni do članaka. Ona je i moralna i ljudska veličina dok se ti možeš uporediti samo sa najprimitivnijim oblicima bitisanja.

  38
  35
  Reply
 2. Poznavalac prilika

  Da bi vi usli u Poresku upravu , da bi raskrinkali Miomira M Mugosu, treba vam veliko znanje, treba da napravite tim , poznavaoca Poreske uprave od akta kako stigne do potpisa nalogoavca ili inspektora, treba da poznajete zakone i instrukcije koje se donose po osnovu njih. Ko donosi instrukcije a kako ih primjenjuju.Treba vam dosta , a moze i malo ako neko zna posao. Da padne kao kruska. Sta cemo sa stecajnom mafijom, sto su kako cujem dugovi izbrisani kao sa gumicom. Ko ce vam sve tu podatke dati, i hoce li vam ih dati.

  40
  3
  Reply
 3. Rakun

  Duško Knežević kritikuje Vanju Ćalović Marković, e propalo se dabogda. A bježi Kneževiću nijesi dostojan ime da joj pomeneš, a kamo li da je kritikuješ

  28
  28
  Reply
 4. Zeta

  Splacino jedna,olosu jedan,Ti koji se pokrao i oprao para i para,Ti koji si se lizao sa djukanovicem nesto pricas,ništa covjeku jedan,tesa bi ti meni kamen nedje ,Bog Ti sudio olosu

  7
  6
  Reply
 5. Boka di cataro

  Ha ha Di Kej postaje Zoro osvetnik a ne smije ni da šušne..
  Dulje vrni Kamenovo, Sajam, Bolnicu Meljine, nijesu ti to ustupili za lijepe oči i nijesi to platio pošteno, a htio si sve za sebe. G.za ti se proširila a to niko ne voli

  11
  4
  Reply
 6. Брђанин

  Hajaj a što veli ovaj lopov, vanja nije učestvovala , pa nije, al nije ni krala A TI JEDI LOPOVE!! U SPUŽ!!

  9
  5
  Reply
 7. To je to

  E ovaj je ogledalo DF.. Preslikani Mandić i Medojević.. Jedini Pipun i prof Radulović pošteni.. Njih lijepo srediti, okupati i mogu biti ministri

  1
  9
  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *