Knežević: Katnić je Milov baron Minhauzen!

1

Nije Duško Knežević kriv specijalnom tužiocu Milivoju Katniću što se slabo razumije u svoj posao, pa je doživio da mu Interpol ukine tri potjernice za mnom, sa jasnim obrazloženjem da su one politički motivisane. Takav šamar Katnić ne može pravdati nazivajući mene Gebelsom, jer njemu ni baron Minhauzen nije ravan u konstruisanju političkih optužnica po nalogu Mila Đukanovića i grandovskog kriminalnog klana, poručio je Duško Knežević, predsjednik Atlas grupe.

“Zato bi mu bolje bilo da nadje način da sačuva sebe od nove kompromitacije. Hoće li saditi luk ili obrezivati voćke njegovo je pravo da izabere, ali je očigledno da više nikoga ne može ubijediti da nije dvorska luda familije Đukanović, koju oni povremeno koriste i kao strašilo i kao goniča. Specijalni se uživio u ulozi goniča političkih protivnika svog šefa, samo što još nije shvatio da ga niko ne doživljava ozbiljno. Ja mu zahvaljujem što mi obilato pomaže da na međunarodnoj arbitraži glatko Atlas Grupa dobije odštetu koja joj pripada”, rekao je on.

1 Comment
  1. Stevo komentariše

    Kneževiću, ostavi se šuplje priče više – objavi snimak sa plavom torbom ili se zauvijek gubi sa javne scene. Ima narod preča posla.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.