Knežević: Ivice, kaži narodu kako si sina slao kod mene da nosi novac tebi i tužiocima!

Knežević: Ivice, kaži narodu kako si sina slao kod mene da nosi novac tebi i tužiocima!

Povodom izjava predstavnika Tužilaštva na današnjoj press konferenciji predsjednik Atlas Grupe dr Duško Knežević daje sljedeću izjavu za javnost:

“Osoba koja se predstavlja kao Vrhovni državni tužilac danas je pobjegla sa konferencije za medije. Tu osobu, koja se odaziva na Ivica, koliko god bježao, čeka “marica”. Kao što se u ovoj današnjoj Crnoj Gori neznalice bez radnog staža i ijednog zarađenog evra u realnom sektoru bave ekonomijom, tako tužilaštvo vode korumpirani pioni mafije.

Upozoravao sam ih javno da će i oni biti do kraja razotkriveni ako ne počnu konačno da rade svoj posao i prestanu da, slušajući gospodara, progone moje zaposlene i moje rođake. Sada će se morati suočiti sa posljedicama svojih postupaka, svoje korumpiranosti i gramzivosti, svog kukavičluka, svog kriminala i svog puzanja pred šefom mafije. Umjesto da čiste Crnu Goru od mafije, i oni su postali dio truleži.

Ivica Stanković će, koliko god bježao, svakako morati da odgovori odakle mu sve nekretnine i luksuzna vozila. Kad je već tako pošten odakle plaća sinu putovanja po svijetu i najluksuznije hotele.

Moraće i da kaže kako me je njegov sin kontaktirao da bi on, umjesto Nenada Vujoševića, ubuduće odnosio novac ocu i ostalim tužiocima? Da li je on nagovorio svog sina da mi se obrati sa tim zahtjevom. Je li mu bilo malo skoro milion evra za protekle godine?

Ivica Stanković i svi ostali iz tužilaštva koji su danas stali pred kamere moraće da kažu kako to, ako su već znali da je Nenad Vujošević uzimao pare, da reaguju tek nakon što se pojavi snimak? Ništa nijesu preduzeli duže od godinu, čak su navodno imali podatke da je korumpirao jednog tužioca. A Vujošević je sve vrijeme sekretar Tužilaštva koji ima pristup važnim informacijama. To je još jedan skeč u režiji glasovitog tajnovidca Milivoja Katnića. On drži Vujoševića na mjerama i pušta ga da korumpira tužioca, da ovaj donese nezakonito rješenje, pa ga na kraju pušta da napusti Crnu Goru.

Tužilaštvo, koje je danas samo priznalo korupciju u Tužilaštvu, sada je dužno da kaže ko je, pored Stankovića, tužilac koji je primio pare od Vujoševića. Pa će onda taj tužilac moći da kaže šta mu je sugerisao Stanković. Sljedeće pitanje je ko je predložio Vujoševića za sekretara, kome je potčinjen, u kakvom je odnosu sa Stankovićem?

Sve u svemu, očigledno je da Crna Gora više nema tužilaštvo”.

 

Related posts

5 Comments

 1. zecijasapica

  “pa ćemo da vidimo do određene mjere koliko se oni budu ponašali kriminalno.. ja ću još više iznositi dokaze..” ČISTA TRGOVINA KNEŽEVIĆU sram te bilo!! Ili si se pokajao ili nisi! Daj sve dokaze i ne trguj, makar se pred narodom i Bogom pokaj na taj način! A ne na kašičicu.. Isti ste..

  Reply
 2. real

  ovi lupezi nikad nece pasti jer ovi knezevic a takvih ima koliko oces isti su lopovi kao i ovi
  daj oloso sve sto imas a ne ako me ne prime u svoje okle su me pocerali dacu ovo dacu ono a sto ako te prime nazad
  jadna moja drzavo

  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *