Knežević: Crna Gora da više nikad ne bude antisrpska država!

4

Nova Vlada Crne Gore biće formirana najkasnije do kraja septembra i prvih dana oktobra, najavio je Milan Knežević, jedan od lidera Demokratskog fronta i Koalicije za budućnost Crne Gore.

– Obavijestićemo Đukanovića da imamo 41 i više poslanika i da tražimo mandat za sastav nove vlade. Ne očekujem nikakve tenzične situacije pošto je Đukanović i sam priznao poraz. Njemu je jasno da je nepromišljenim potezima, posebno sa Zakonom o slobodi vjeroispovijesti izgubio izbore. Želimo da sa strankama manjinskih naroda napravimo jednu stabilnu vladu i moramo da razvijamo odnose sa najbližim i najbratskijim državama, posebno sa Srbijom, Ruskom Federacijom, Republikom Srpskom, BiH – rekao je Knežević i dodao da njegova koalicija želi stabilnu vladu, kao i da Crna Gora više nikad ne bude antisrpska država i da se jasno opredeli prema članstvu u EU, kazao je on.

4 Comments
 1. Q komentariše

  Amin.Svr zapisati ko Bibliji da se vise ne da rusiti.

  8
  1
 2. To je to komentariše

  Iju li te muve Pipune

  3
  7
 3. Црна_Гора komentariše

  Crna Gora Srbija RS RSK jedna familija.
  Vaskrsnuce Istorijska Njegoseva Crna Gora.

  5
  1
  1. Pink Floyd komentariše

   Antisrpska će da bude kao i dosad!Dali će se ikad sresti Srbija i Crna Gora ne,nema zbora,prije će se otopiti snijeg sa brda Durmitora !Da je vječna Crna Gora !

   3
   4
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.