Klub odbornika DPS Podgorica: Gradonačelnice Injac, zbog čega u Službi zaštite vaši pripadnici primoravaju na potpisivanje peticije podrške Blečiću?

0

Uvažena gradonačelnica Olivera Injac konstantno, u nedostatku valjanih argumenata, neosnovanim optužbama na račun našeg Kluba odbornika pokušava obmanuti javnost i skrenuti pažnju na svoje nezakonito postupanje, saopštio je Klub odbornika DPS-a Podgorica.

„Vrijeme je da gradonačelnica i uvažena sekretarka Slađana Anđušić shvate da naš odbornički klub ovdje ne brani interese Gorana Jankovića, jer će on svoju pravdu tražiti pred nadležnim institucijama, već tražimo da se ispoštuju zakonske procedure, kao i nalaz Upravne inspekcije, koji je nedvosmisleno ukazao da je imenovanje Zdravka Blečića nezakonito“, naveli su iz DPS-a, pa nastavili:

„Koje su političke igre u pitanju i šta to sprječava gradonačelnicu da ispoštuje zakon i nalaz Upravne inspekcije da se Blečić razriješi po hitnom postupku, kako je naloženo, jer isti ne ispunjava tražene uslove za imenovanje? Zbog čega se u Službi zaštite njeni pripadnici primoravaju na potpisivanje peticije podrške Blečiću? Koji je razlog da gradonačelnica Injac i sekretarka Anđušić obmanjuju javnost da je kadar poput Blečića deficitaran, kad u Službi zaštite ima još službenika koji ispunjavaju sve tražene uslove i koji posjeduju potpuno identično uvjerenje koje ima pomenuti?, upitali su iz DPS-a.

Prema njihovim navodima, „tužno je posmatrati postupke Injac i Anđušić, koji svojim zakulisnim radnjama svjesno krše zakonske propise države i obesmišljavaju institucije poput Upravne inspekcije i vrijedne inspektore koji odgovorno i nepristrasno obavljaju svoj posao“.

„Pozivamo još jednom SDT da pokrene istragu i ispita da li je došlo do zloupotrebe službenog položaja prilikom nelegalno imenovanja gospodina Zdravka Blečića. Kao i mnogo puta do sad, spriječićemo anarhiju i diskriminatorsko ponašanje gradonačelnice i njenih poslušnih saradnika“, zaključuje se u saopštenju Kluba odbornika DPS-a Podgorica.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.