Klop vidi Kjezu kao alternativu za Salaha

0

Napadač Juventusa i italijanski reprezentativac Federiko Kijeza trebalo bi da bude dugoročna zamjena za centarfora Liverpula Mohameda Salaha, prenosi „Kalćomerkato”.

Italijanski mediji navode da menadžer Liverpula Jirgen Klop smatra da bi se italijanski napadač odlično uklopio u engleski klub, koji je spreman da izdvoji 60 miliona evra za fudbalera Juventusa. Dvadesetpetogodišnji Kjeza je sa Italijom osvojio Evropsko prvenstvo 2021. godine.

„Kalćomerkato“ navodi da je cijena fudbaleru Juventusa u jednom trenutku skočila na 100 miliona evra, ali je Kijeza poslije EP imao dosta problema sa povredama.

Kijeza je ponikao u Fiorentini, a od 2020. je član Juventusa. On je ove sezone zbog problema sa povredama odigrao samo osam mečeva i postigao je jedan gol.

Salah (30) je nedavno produžio ugovor sa Liverpulom do juna 2025. godine, a trenutno je najbolji fudbaler ekipe sa „Enfilda“. Međutim, Klop smatra da su engleskom klubu potrebna pojačanja, pošto pruža loše rezultate u Premijer ligi ove sezone.

(sk)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.