Klonovi DPS-a poslednja linija odbrane Đukanovića: Režim iz epruvete pustio svog medijskog “plavog zeca” u poslednji uzaludni juriš na srpstvo!

72

piše: Dražen Živković, glavni urednik portala Borba

Krajem devedesetih godina Milo Đukanović je, novcem od šverca cigareta, napravio svoje prvo medijsko čedo. Svog malog plavog štampanog “plavog zeca” mezimca, su uvalili opozicionom korpusu, a koji i dalje jede iz njegovih ruku. Sa samo jednim ciljem i zadatkom. Odbrana njegovog lika i djela, njegove partije, njegove partijske tvorevine koja je sada evoluirala u državnu tvorevinu koju nazivaju Montenegro. Kada je novcem od šverca cigareta napravio svog ljubimca, “plavog zeca”, zadatak je bio i da se na sve moguće načine, razbije Mitropolija crnogorsko-primorska i Srpska pravoslavna crkva. I da se iz svih oružja satanizuje Srbija.

To su bili, ako ima onih koji zaboravljaju, prvi počeci saradnje Prve i Druge familije, koje je okupila samo jedna ideja. Stvoriti privatnu državu i srpstvo protjerati iz nje. I napraviti tkz. CPC i promovisati raspopa Miraša. A medijsko krilo DPS-a, koje danas navodno brani mitropolita Amfilohija od Vučića i DF-a, sjećamo se svi, prvo je promovisalo raspopa Miraša, a sa malih ekrana plave televizije i danas se taj raspop oslovljava poglavarom CPC. I sad su su ljubitelji i stvaraoci raspopa Miraša, čije skute i danas ljube, navodno zabrinuli za mitropolita Amfilohija i Mitropoliju. I to isti oni koji su priznali lažnu tvorevinu Kosovo, a Milov medijski “plavi zec” je to prvi uradio, sada su zabrinuti za mitropolita koji se svim svojim bićem bori protiv te lažne tvorevine koju su mu “zaštitnici” priznali. Kakva perverzija, Miraševi bojovnici i priznavatelji lažne države Kosovo, danas brane mitropolita Amfilohija od patrijarha Irineja i Beograda. Providno, bezidejno, u najmanju ruku-jadno!

Kada su Đukanović i njegovi plavi mezimci, oličeni u Drugoj familiji, zajedničkim snagama, jurišali na sve što je srpsko, početkom dvijehiljaditih godina, na vlasti u Beogradu nije bio Aleksandar Vučić. Prvo im nije valjao Milošević, nije im valjao ni DOS, jurišali su na Koštunicu, rušili Tadića… Zajedno su, “plavi zec” i DPS priznali tkz. državu Kosovo. Vučić, gle čuda, tada takođe nije bio na vlasti. Napadači su i tada i sada isti. Rukopis i nalogodavac i tada i danas isti. Cilj im je isti, samo su promijenili metu!

Nije logično da baš niko ne valja, a valjaju samo oni koji napadaju sve redom. Sada sa još većim entuzijazmom, udaraju na Vučića. Jasno je, kontunuitet napada na Beograd nikad nije prestajao, samo su im izgovori bili drugačiji. I mijenjali su formu, da se Vlasi ne dosjete njihovog prljavog nauma. A pozadina je jasna, rukopis odavno prepoznatljiv, kao što im se ni meta ne mijenja decenijama.

Zato, teledirigovani napadi na Vučića danas, nijesu zbog Vučića. On im je izgovor za svoje prljave planove, a to je razbiti srpstvo u Crnoj Gori po svaku cijenu. Razbiti srpsko jedinstvo, unijeti razdor i pometnju pred popis i izbore. Ogaditi narodu u Crnoj Gori sve što dolazi iz Beograda, naročito od Vučića. Naročito, ogaditi vjernicima patrijarha i Beograd.

Plan im je da mitopolita Amfilohija i Mitropoliju izoluju od Beograda i da se onda na njima svojstven način na kraju obračunaju sa Crkvom. Zato iz dana u dan čitamo o zabrinutosti Đukanovićevog medijskog “plavog zeca”, za mitropolita i Mitropoliju. Pokušavaju, upinju se svim snagama da zavade Mitropoliju i Patrijarha, Mitropoliju i Beograd, Mitropoliju i Vučića… Svim silama pokušavaju da ogade Mitropoliji i vjernicima Vučića i Beograd, da im onda oni sami ostanu kao na tacni za konačni obračun sa Crkvom, što žele istim žarom i Prva i Druga familija.

I sve to u susret izborima i popisu. Odigrati još jednom za Đukanovića i omogućiti mu još jedan mandat. Jer, zamislite, paklenu udbašku tezu. Vučić i Milo rade zajedno. I to govore oni koje su Milo i ta ista UDBA napravili. Nešto tu ne štima, ako Vučić i Milo rade zajedno, onda i ovaj “plavi zec” kojeg je Milo napravio rade za obojicu. Ali pošto oni tvrde da ne rade za Vučića, onda, logično rade za Mila. Kratko i jednostavno.

Čudno je, kako to da ovima iz medijskog krila Druge familije, Vučić nije smetao kad su išli na njegov kanabe da mu prodaju svoju medijsku imperiju. Kako to da se tada nijesu grozili diktatora Vučića, kako to da su pregovarali sa Vučićem, koji sada po njihovim tvrdnjama, ruši Crnu Goru i mitropolita Amfilohija. Kako to da Vučić i Milo nijesu radili zajedno kad im je trebao Vučićev, pardon, srpski novac, da prežive. I kako to da su napadi i “istraživački” tekstovi protiv Vučića počeli kad on nije pristao da ga reketiraju i da kupi njihov proizvod. I kako to da su, kada su izvisili u Beogradu, utočište odmah pronašli u DPS zagrljaju, tačnije u krilu Duška Markovića. I kako to da baš tada kreće frontalni juriš na Vučića.

U politici se nikada ništa nije dešavalo slučajno. Svako “zašto” ima svoje “zato”. A njihovo “zašto” napadaju Vučića, ima svoje zato je to direktno ide u prilog Đukanoviću. Zato nije ni slučajan, sinhronizovani napad Đukanovićevovog DPS-a, drugofamilijaškog “plavog zeca” koji je uvaljen opoziciji, kao i njigovog uratka zvanog i URA (u prevodu sa albanskog to znači most, a neka čitaoci prosude koga povezuje taj politički most). Iznikli iz istog DPS šinjela, pušteni sa gospodarovog medijskog lanca, već danima se utrkuju u napadima na sve što ima srpski prefiks u Crnoj Gori.

Jasno je. Đukanović je stavio šapu na njih još krajem devedesetih, a oni pokušavaju da nas sve podvedu pod tu istu, Milovu šapu.

 

72 Comments
 1. Admiral komentariše

  Bravo. Sjajna i tačna analiza!

  49
  5
 2. X-5 komentariše

  Dok je Vijesti i Zeljka Ivanovica bice Mila i DPS-a.

  43
  9
  1. Kafanski filozof komentariše

   Na Vucicu ce zekonja zube polomiti!.
   A ne dao im bog da Vucic uzvrati!.
   Te insekte od prve i druge familije je trebao odavno da zgazi!.
   Ne bi narod Crne Gore bio u takvom ustaskom Montenegru!.

   19
   6
 3. Homer komentariše

  Milo je napravio Vijesti, sada ih licno uredjuje Dusko Markovic. To i ptice na grani znaju.

  43
  3
 4. Yeovil komentariše

  Vučića ne volim jer je veliki dramoser. Ali, vodi dobru politiku prema Crnoj Gori i to smeta ovim a iz Vijesti.

  28
  5
 5. Bot iz boce komentariše

  Vijesti, po diktatu DPS-a, sada brane Amfilohija od Vučića. A više mrze intimno Amfilohija i Crkvu od Vučića. Ali su dobili zadatak da razbiju kopču između Crkve u CG i Beograda. I to svi vide. Ne brane oni Amfilohija od Vucica zbog Crkve nego zbog sebe da se lakse posle obracunaju sa Mitropolijom.

  29
  2
 6. Dusko Dugousko komentariše

  Sjajno poređenje. Vijesti su Milov “plavi zec” ubačen u opoziciono biračko tijelo.

  31
  2
 7. Crveni mundir komentariše

  Konačno da pročitamo i nešto istinito. Odličan tekst

  32
  2
 8. DPS komentariše

  Živi bili pa vidjeli, samo nemoj poslije da kažete da vam nije rečeno na vrijeme. Vučić i milo su davno raskrstili, Vučić ga je davno prevazišao i preuzeo sve konce u svoje ruke. Zato Milo pizdi i zato preko svojih medijskih kerbera širi priču kako su on i Vučić u dobrim odnosima. Pa kad su u dobrim odnosima što Vučić za 10 godina ni jednom nije posjetio CG!

  29
  2
  1. Munja komentariše

   Ako bude sreće, ne Vučić, nego niko da na, ne dolazi iz Srbije

   5
   6
   1. Traktorist komentariše

    Bit če!!!!

    3
    4
 9. Kravatas komentariše

  Milu je ostalo da igra samo na jednu kartu, da pokuša da zavadi Vučićai Amfilohija. Zato idu naručeni tekstovi danima u Vijestima.

  30
  2
  1. Traktorist komentariše

   KRAVA…., to neka goveda, stoka četnička

   3
   11
 10. Medijator komentariše

  Amfilohije i Vučić nikad nije su bili u boljim odnosima nego što su danas. To se jasno vidi iz ovih naručenih tekstova u Vijestima koje spinuje DPS.

  23
  4
 11. Dark komentariše

  Sve je ovo živa istina. Hoće da izoluju Amfilohija potpuno da se lakše sa njim obračunaju ovdje.

  26
  4
 12. Čika Crni komentariše

  Bravo za Borbu najbolji portal!

  27
  2
 13. Valjak2 komentariše

  Samo budalama nije jasno da Milo i Vijesti rade zajedno.

  23
  4
 14. Podmornica komentariše

  Samo se sjetite da je nedavno primjer Duško Marković najavio finansijsku pomoć Vijestima i Danu. Sve je jasno ko za koga radi.

  25
  3
 15. Srbin komentariše

  Da im Vučić sjutra ponudi pare da ih kupi ne bi im smetalo. Kakvi prevaranti i reketaši.

  17
  4
 16. Lakirer komentariše

  Samo se sjetite onih tekstova u Vijestima “ko je pušio o trošku države” samo zato što Petar Ivanović nije htio da im plati reket.

  17
  2
 17. Piper komentariše

  Nadamo se samo da Mitropolija neće nasjesti na ove spinove Vijesti i DPS-a.

  20
  4
 18. Pop Druge familije komentariše

  Imaju Vijesti i DPS svoje popove u Miitropoliji ne brinite se.

  9
  9
 19. Treca familija komentariše

  Sve ovo pumpaju Vijesti, DPS ii dio popova iz Mitropolije koji služe interesima Đukanovića.

  12
  4
 20. Emilio Butragenjo komentariše

  Živkoviću, alal ti pero. Pogodio si u centar!

  20
  1
 21. akvarius komentariše

  Bravo Drazene mi neki to znamo odavno ali kad pricas gledaju te ko iz tudje glave.

  12
  1
 22. Zagor komentariše

  Vučić je u startu bio dobar sa Đukanovićem, jer mu je trebalo da postane glavni faktor na Balkanu. Sad kad je postao najvažnije igrač škartirao je Đukanovića, pa mu se ovaj preko svojih medija sveti.

  19
  3
 23. Hajduk Veljko komentariše

  Srbi, ne bojte se vi Vučića no se pazite vi Vijesti i Željka Ivanovića.

  21
  1
 24. Lovcen banka komentariše

  Osudiše li ili pustiše sestru onoga Miška Perovića što je klepila one milione. Naravno da je oslobodiše. U pamet se braći Srbi, Vijesti rade za Mila.

  22
  1
 25. Zabljacanin komentariše

  Svi su provalili ove Vijesti, kakav raspad. Objavise laznu vijest za one respiratore i prave se ludi. Kakvi lazovi.

  21
  1
 26. Laki komentariše

  Vučića ne volim. Ima milion mana. Al kad ga Vijesti napadaju onda je Vucic sigurno u pravu.

  21
  1
 27. Traktorist komentariše

  Neće šačica crkvenih bukadžija i četničadžija spriječiti prozapadnonapredni put CG, šljam ne može da podnese CG slobodnu, naprednu, zemlju koja odbacuje pročetničkonazadnjačke poglede na društvo, CG odbija genocidni šljam koji je u hagu prokazan i osuđen, na ovim prostorima od svih naroda jedino su srbi osuđeni za genocid

  4
  15
  1. Bagerista komentariše

   Hag se piše velikim slovom. Na kraju rečenice ide tačka. Ako je CG napredna kao što si ti pismen, najebali smo.

   22
   2
  2. Kafanski filozof komentariše

   Traktorist jel ti ti stvarno verujes sto izjavljas!.
   Pa taj prozapadnonapredni put koraca Srbija brzim korakom nego Montenegro!.
   A sto je najvrednije, Srbija se nije dala saginjati kao Hrvatska i sada Montenegro!.
   Jos ima Srbija kicmu!. Ne mora da moljaka i da pada na kolena!.
   Traktorist, to se zove sloboda!!!.
   A ti puzi dalje na kolena!.

   12
   3
   1. Hrvat komentariše

    O kojoj kicmi pricas,ostali ste bez kosova,i priznat cete ga,svoje ste generale izrucivali Hagu poput ostalih,ne mora da moljaka ha ,ha.
    Jos igra ma Rusiju ali boli neka stvar Ruse za srbe,koriste vas radi svojih interesa i protiv NATO .morat cete i to odabrat i odluciti EU ili Rusija.
    Stari i zatucani ce za Rusiju a mladi koji misle na buducnost ce za EU,ali za uci u EU morat cete se jos itekako daginjati,mnogo vise od Hrvatske i Crne gore.necete u EU sa krivotvorenjem povijesti i ozigravanjem zrtava ,koje usput receno zapocinju ratove kao nijedan narod u svijetu,cak se ni ameri ne mogu mjeriti sa vama.

    4
    6
    1. Kafanski filozof komentariše

     Hrvat, vidim kako vam super napredujete u toj EU!.
     Ekonomski se vucarate od jedne turisticke sezone do druge, prezaduzeni, nacionalisticko bolesni, neproduktivni, prazna drzavna kasa, sa svima u svadji, itd.!.
     A o NATO piunu da ne pricam!.
     U sred Zadra vam Englezi i crncuge stipaju i hvataju cure i demoliraju vam centar grada a vi umesto da stitite vasu lijepu vi im se uvlacite u guzice!.
     Jaki ste samo protiv staraca i dece, kao i siptari,vasa braca po oruzju!
     Zahvali se Srbima da imas drzavu, austrijski konjusaru!!!!.

     3
     1
   2. Traktorist komentariše

    Kafanski, nevaspitan si, živiš u CG a boga moliš da kiša pada u smrdiji

    2
    4
  3. vaso komentariše

   Traktorce ustaski debilu ne razumijes ti ovo je za tebe spansko selo.Bracio srbi I crnogorci Vucko je vjeoma lukav I sigurno drzi u saci mafijasa mila sa svima je postigao lijepe odnose njemu je Grenel rekao sta da radi I zato je sada poslao vojsku Sid da smiri imigrante I da ne prima vise.Zato je napravljena Visegradska grupa zemlje koje su protiv imigranata I protiv Eu I liberalistVucko kurvajuci se po potrebi kako mu kada treba cas sa Kinom cas sa Merkelovom ali njegov gazda je putin zato ga I naoruzava.Milo mu sada smeta I da ne bi progovorio o njihovim prljavim radnjama.Zbog toga I zeli da fa skloni tiho bez pompe u javnosti.Komunjara Markovic bivsi udbas opasniji zato sto je lukaviji.Tramp zeli da kao sto je rekao isusi mocvaru zeli da nato rasturi.On ima nacionaliste koji su u usponu u svim zemljama jedna od vodecih je Poljska I Makron se pridruzuje hoce da bude vodja Evrope posto Merkel odlazi sa njom umiru I globalisti.Pogledajte raspravu u Dojcland parlamentu oko Siptara,to jest Kosova I Metohije sto je prije bilo nezamislivo.Zivjela nasa Crna Gora I samo uz nsse svetinje I Amfilohija.Svice Svice rujna zora.

   8
   2
   1. Traktorist komentariše

    Brate vaso ja te ni jedared ne opsova i ne uvrijedi

    1
    1
 28. UDG komentariše

  Nije Žeca što mu zbore no je prvo pero DPS-a!

  9
  1
 29. Roro komentariše

  Milo i CIA su doveli Vučića.Spojio i ujedinio ih je Beba Popović,Sadanjšnji Patrijarh je pod njihovom punom kontrolom,i na žalost nije previše bistar.Crna Gora je poslednji bedem Srpstva,na čijem su čelu Mitropolit i Vladike.Ostavljeni smo sami sebi.Spremni da život damo za našu Crkvu i vjeru.Ne damo svetinje!!!

  10
  5
  1. CIA komentariše

   Milo i CIA doveli Vucica. Pa ces ti ga skines ako je tako. Ajde ne mlati da te zamolim.

   5
   3
   1. Roro komentariše

    Tako ti je kako ti je.Nisam rekao ja,nego Pravoslavni narod Crne Gore.Ako misliš da ne možemo,ne znam što ćeš ovđe.Ako računaš da pordšku Vučića,bači se s mosta u Moraču…mutnu

    6
    3
  2. Hrvat komentariše

   Ma kakav bedem srpstva.
   Crna Gora nije Srbija iako se SPC trudi prikazat da su svi pravoslavci srbi sta nema veze sa mozgom.
   A sta se tice SPC ona nema sta trazit u drugoj drzavi,a ocito je crna gora prije 1918 ili jos ranije imala vlastitu crkvu ,kao i ukrajina koja ju je dobila opet,pa ce i Crna Gora.pravi problem je sta SPC i d srbija ni danas ne mogu prihvatiti Crnogorsku nezavisnost ,koja je nepromjenjiva cinjenica.
   Zato napokon prestanite sanjati veliku srbiju jer cete zavrsit u beograddkom pasaluku,a more nikada niste imali niti cete.
   Srbi sve vole zvati svojim,sve pravoslavce a sada i sve vlahe.
   Ali nisu svi ljudi ludi niti su zaboravili povijest i korijene i ne prihvacaju da im srbi govore tko su jer i sami znaju tko su,jer da su srbi onda bi se tako zvali i prije i sada.
   Pronudite se dok ne bude kasno jer bi vam se mogla dogodit jos koja OLUJA .
   Zato prihvatite i postujte zemlje u kojima zivite.
   Ja da kojim slucajem zivim u srbiji ucio bih svoju djecu njihovim korijenima ali bih ih ucio i da im je srbija domovina koju trebaju voliti i postivati ili bih skupio svoju porodicu i otisao nazad u onu zemlju koju cu postivati.
   A prica tu smo stoljecima ,e pa treba shvatiti da su tu drugi,vecina,tu dulje od vas tisucljecima i to sta ste tu stoljecima ne čini tu zemlju srbijom.to je kao da irci zele da USA budu irska jer zive tamo stoljecima

   3
   4
   1. Traktorist komentariše

    Ustaso, dobro ste ih naprašili, sad se sprdaš, zoru u strepnji iščekujemo, podmukle napade očekujemo

   2. Roro komentariše

    Hrvatu,ne da smo bedem,nego kamen kremen! Ti ne znaš što si ni okle si.Ili možda znaš,pa nećeš da priznaš?Možeš da pođeš do Jasenovca da se pokloniš žrtvava,koje su stradale od najvećih monstruma u istoriji čovječanstva.

    4
    1
   3. Kafanski filozof komentariše

    Vidis Hrvat, to je razlika izmedju nas , mi smo za crkvu i litije , da ponovo postavimo vrednost prava, A ti i tvoji za ponovne oluje u kojoj ste se vazda proslavili ko junaci!.
    Ubijanje starca i dece svake godine slavite!.
    Sljam svetski, veceg nema!.

    1
    1
   4. Miro komentariše

    Pošto vidim da si u istoriji dobro potkovan,a i pismen,zamolio bih te da se prihvatiš u odbor za osnivanje crnogorske katoličke crkve jer nije zgodno da iamo crkvu iz druge države.

 30. Traktorist komentariše

  Ajde milo da ućeramo nazadnoj četničadžiji do testisa, nekulturna stoka u opancima vladala bi CG

  7
  10
  1. Bagerista komentariše

   Ućerao ga je tebi izgleda DPS do balčaka. Ni noge ti ne vire napolje!

   15
   1
 31. Rajkard komentariše

  Mitropolit Amfilohije je prozreo ovu prljavu igru Vijesti i DPS-a i sad je u fenomenalnim odnosima sa Vučićem!

  7
  3
  1. Traktorist komentariše

   Taj tvoj čičica je slijepo tumaralo za savom koji je silovao i ubijo brata

   1
   6
 32. Traktorist komentariše

  Taj vučkić jel to bijaše onomad musliju, kao neki sljadoljedar ga napravi na pisaći stol,

  1
  3
  1. Bagerista komentariše

   Tebe su izgleda pravili na blanju

   6
   1
   1. Traktorist komentariše

    Iskreno , ne znam

    1
    2
 33. Traktorist komentariše

  Ove bradate čičice jel’ znaju da je sava silovao i ubio rođenog brata

  1
  6
 34. Šah-mat komentariše

  Posljednji trzaj malih Milovih piona iz Vijesti.

  10
  1
 35. Kontraš komentariše

  Dovoljno je samo vidjeti ko se sve oglasio ovih dana u napadu na Vučića i na sve srpsko. DPS, SDP, SD, URA, Vijesti…

  11
  1
 36. Opozicionar komentariše

  Vijesti su osjetile da DPS pada pa hoće da mu pomognu na sve načine

  9
  1
 37. Cg komentariše

  Udba smislja plan ali sto vise budu pljuvali po nasim Vladikama mi cemo biti jos jači i odlučniji u odbrani nasih svetinja!!!

  9
  2
 38. Buka komentariše

  Nije Kolegijalno…unutar esnafa kolega je kolega…i zaista iznenadjujuc Tekst od inace Korektnog,gos n Zivkovica…Vi Gospido koji nijeste Crnogorci,mislim na Ove Nadarene iz Srbije postovce..Nista ne znate o Crnoj Gori…Zasto Bezpotrebni izlivi Ogorcenja,Toliko Lazi o Nama…Govorite samo o Sebi..Vas je izbor…Ogledalo,Vase..ipak…skoro pa Pocrnje…

  2
  4
  1. Kafanski filozof komentariše

   Mi toliko znamo o Crnogorcima koliko i Crnogorci o Srbima, isti smo!.
   Nama samo prave problem montenegrini, posto ih ne poznajemo!.
   Ponasaju se ko neke pakistanske izbeglice, koje su juce dosli a vec traze njihovu dzamiju!.

   3
   2
   1. Traktorist komentariše

    Crnogorci su momčine a vi ste onako zdepasti

    3
    4
 39. Valter komentariše

  Samom izjavom da preko SPC se borite za vecu brojnost Srba u CG na sledecem popisu,po tome SPC stiti samo interese srba u CG,vise stetite SPC-i ,jedna trecina vjernika u CG cine srbi ,2 trecine su Crnogorci. Mislim da SPC ne stoji iza te izjave jer to i ne propagira.

  2
  5
  1. Kafanski filozof komentariše

   Walter teraj za Sarajevo, ovde si na pogresnom mestu!.
   Sarajevo ti je odavno okupirano!.

   1
   1
 40. Branislav komentariše

  Бука немој ти читати текстове овог Живковића и БОРБУ.Ово те иритира и подиже притисак.Но лијепо на ТВЦГ код Шуковића.Он доведе Мила и овај два сата прича о економском,културном,демократском и осталом напретку ЦГ боље но што су браћа Грим приповедали и на крају све то оснажи ријечима: МИ СМО ЕКОНОМСКИ ТИГАР НА БАЛКАНУ.Све ти бива потаман и живиш мирно без сјекирације.И запамти и Шуковић је колега унутар еснафа и предивно клима главом у знак одобравања.

  9
  1
 41. Traktorist komentariše

  Braćo srbi jel onaj srbijanski vuckic šiptar čisti ili polovnjak????????

  3
  3
 42. Buka komentariše

  Donekle saglasan s Vama..Pisaoce teksta,Prethodna…Sta Vi znate o gosn Sukovicu..i zasto nebi citao tekstove,ovog Portala…Opaska mi je bila Dobronamjerna,Nadasve…Inace Gos n Sukovic je Novinar…Djukas,intervju..hm..znate l Vi Novinara,koji ga ne bi Intervjuisao…Naravno ,Nema ga…Predsjednik,Sto godina Vlada…Kontraverzan,Kazu…Vrlo Interesantan Sagivornik,Nama i Savremenik..

  2
  2
 43. Branislav komentariše

  Па г.Бука пођите на портал ИН4С прочитајте интервју предсједника дат Шуковићу.Шуковић је знао која ће питања постављат госту па је морао бити припремљен о подацима које ће му презентовати гост и без обзира на функцију госта указати му на званичне податке који нису ни близу оних које је гост износио.Прочитајте па демантујте наведени портал а и мене који сам то прихватио.

  1
  2
 44. Traktorist komentariše

  Pročitah na jednom hrvatskom portalu, srbi na teritoriju CG nemaju nikakvu poveznicu sa srbijancima, dvije posebne etničke skupine, običaji njihovi su uvelike raznoliki, genske poveznice nema, srbijanci imadu dosta turskoga gena, portal implicira da su srbi u CG dijelom crnogorci koji su silom i marifetlucima prešli na srpstvo da opstanu biološki a dijelom su doseljenici odnosno namještenici u službi srbijanske hegemonije i prisvajanja teritorija CG i uništenja CRNOGORSKE CRKVE, to mi se čini logičnim da srbijanci i srbi nisu isti narod

  2
  1
 45. Vukota komentariše

  Znači AV više nije dobro sa Milom već je super sa Anfilohijem. A da, kojim slučajem, oni svo troje nijesu super ili ta kombinacija ne igra.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.