Kljajević (DNP): Da li je Vladimir Božović zaista predstavnik srpskog naroda ili DPS-a?

2

Dok narod u Crnoj Gori, nikad odlučnije i nikad složnije, braneći svoje svetinje, brani pravo na svoje postojanje, sa svih strana stiže podrška i od bratskog naroda iz Srbije. Ta podrška, nama u Crnoj Gori daje snagu, osnažuje vjeru, učvršćuje uvjerenje da bratski narodi, bez obzira na zvaničnu politiku, se nikada ne mogu razjedini.

“Međutim, ono što ne mogu, a da se ne zapitam je, zbog čega je ambasador Srbije Vladimir Božović, pozvao Milivoja Katnića na proslavu Dana državnosti Srbije?

Milivoje Katnić je čovjek, koji je svojim dosadašnjim radom, potvrdio da je sve, osim glavni specijalni tužilac jedne države. Dok se u Crnoj Gori ređaju afere za aferom i kriminalni obračuni jedan za drugim, taj čovjek je jedino ažurnost pokazao kao poslušnik Mila Đukanovića, u iskazivanju neprijateljstva prema srpskom narodu.

Tako je, u montiranom suđenju, preko kojeg je pokušao da uništi DF, optužnicom, za koju je i djeci jasno da je loša konstukcija, obuhvatio i dvanaest srpskih državljanja, kojima je i presuđeno.

Osim, više nego sumnjivog intelektualnog i pravnog kapaciteta, u šta smo imali priliku da se uvjerimo prateći taj sramni proces, Milivoje Katnić je i lice, za čije ime se vezuju i mnoge druge kriminalne radnje iz prošlosti, pa ne čudi i informacija, koja se skorije pojavila, da se protiv njega u Srbiji vodi izviđaj zbog kupovine i nabavke oružja i ekspolozivnih naprava.

Uzmemo li sve ovo u obzir, kao i činjenicu da zvanična Crna Gora nije čestitala Dan državnosti Srbiji, ne mogu a da se ne zapitam, da li je Vladimir Božović zaista predstavnik srpskog naroda ili DPS-a?, saopštila je Jelena Kljajević, portparol DNP-a.

2 Comments
  1. Natasa komentariše

    Pa, gospodjo, nije DPS-a, ali skoro… SNS im je koalicioni partner na “saveznom” nivou. Koliko se sprdaju sa narodom dva bossa, govori i to sto su za ambasadora jedne drzave u drugoj postavili covjeka iz te druge drzave, inace bliskog rodjaka gospodara od Milocana. Vrijeme je da foliranje prestane, ne proziva za dzabe nas Mitropolit Vucica ovoliko!

    9
    1
  2. Ljuta komentariše

    Prava pitanja….vlado je stari policajac i ne bi me cudilo da je on jedan od igraca milovih u Srbiji….u svakom slucaju agera oruzja gdje su upetljani 2 gradjanina Srbije, nabavke ratne opreme , automata i još Srbija nije mrdnula…a za marovica sramota da ne moze biti veća….

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.