Kladite se od kuće: Iskoristite svoju šansu, jer Šansa daje najviše!

0

Da ostanemo doma, u dobrom zdravlju i raspoloženju i zajednički izađemo iz ove iznenadne i teške situacije pripremili smo za vas PAKET IZNENAĐENJA!!!

Vaučer akcija – 20% BONUS

Na svaki kupljeni vaučer Šansa vam poklanja 20% BONUSA! Sve što treba da uradite jeste da odete do najbližeg Tabacco shopa, kupite vaučer u vrijednosti koju želite I prenesete sredstva na vaš račun!

Detaljnije o akciji možete pronaći na našem sajtu u sekciji PROMO.

KOLIKO VI, TOLIKO I MI!

Za dobar početak našeg druženja tu je stari, poznati bonus dobrodošlice koji sada iznosi čak 100% na vaš prvi depozit. Detalje možete pronaći na našem sajtu.

NASTAVLJAMO TAMO GDJE JE STALO!

PRVI U CRNOJ GORI- za vas smo spremili SIMULACIJU NAJJAČIH FUDBALSKIH LIGA.

Kladite se na utakmice Premijer lige, Bundeslige i Primere sa realnim timovima i u terminima na koje ste navikli! Ponuda dostupna na sportskom klađenju i klađenju uživo.

Na osnovu stvarnih podataka iz preko 50.000 međusobnih mečeva, početnih kvota, trenutne forme i kvaliteta, radi se simulacija uz pomoć najsavremenije vještačke inteligencije.

Mečevi traju 90 minuta i sve je i više nego realno. A posebno dobici!

I TO NIJE SVE!

Da bi sve ostalo u domenu zabave i razonode, da igra traje što duže i bude izazov izolaciji, prilagodili smo minimum uplate novonastaloj situaciji. Sada ste u mogućnosti da sa samo 0,10€ oprobate sreću na nekom od mnogobrojnh rulet stolova.

Provjerite svoje znanje, hold ’em poker-a i blackjack-a, jedan na jedan, sa nekim od naših dilera.

Oprobajte se na nekom od slotova, odigrajte vašu kombinaciju srećnih brojeva ili neku od mnogobrojnih virtuelnih igara. Ne zaboravite novu vrstu zabave koja je u ekspanziji, popularni ESPORT!

Za sva dodatna pitanja pozovite naš korisnički servis na broj 067604809 ili pišite na mail adresu [email protected]

Neka igra započne sada!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.