Kladi se na našu ligu i nemaj brigu, jer posle 2 tiket ne pada!

Kladi se na našu ligu i nemaj brigu, jer posle 2 tiket ne pada!

 

Ako voliš da se kladiš na domaće lige – Meridian je od sada i zvanično najbolje mjesto za tebe!

 

Naša nova promocija ti nudi duplu šansu za dobitak!

Ako se kladiš na mečeve Prve crnogorske lige, Superlige ili na mečeve Premijer lige BIH – imamo vijesti za tebe!

Ukoliko odigraš na konačan ishod 1 ili 2, i tvoja ekipa u bilo kom trenutku povede sa dva gola razlike – tiket ti je dobitan bez obzira na to kojim se rezultatom meč završi.

 

 

Da to prikažemo na primjeru.

Meč Rudar – Budućnost, ukoliko je na tiketu odigran konačan ishod 1, Rudar u bilo kom trenutku povede sa 2 gola razlike (2:0, 3:1…), tiket je dobitan bez obzira na to kako se meč završi. To znači da ukoliko Budućnost preokrene npr 2:3 ili izjednači npr 2:2, konačan ishod 1 ostaje dobitan.

 

Isto važi i za sve ostale mečeve Prve crnogorske lige, Superlige u Srbiji, Premijer lige BIH u Bosni i Hercegovini. Ovo znači da ti sada čuvamo leđa kada na tiketu podržiš svoj lokalni tim ili tim za koji navijaš.

 

Prvi put na tržištu postoji ovakva promocije, a Meridian je otišao korak dalje. Ne samo da možeš da uz Turbo Cash naplatiš tiket u svakom trenutku, ne samo da možeš da se kladiš na konačan ishod u prvih 10 minuta, već sada i ako se kladiš a tvoj tim izgubi ili odigra neriješeno – isplaćujemo ti tiket.

 

I, šta čekaš? Dodaj svoj tim na tiketu – jer mi ti čuvamo leđa!

2:0 kod nas nije najopasniji rezultat.

Kod nas je 2:0 dobitni rezultat!

 

 

Related posts

1 Comment

  1. Darkoni

    Meridian se mnogo popravio kao kladionica, sto svjedoci i mnogo bolja ocjena na https://sr.casino.guru. Poceo sam onlajn da igram kod njih, zaista interesantne ponude imaju. Samo da nastave tako, da se ne pokvare kao neke ostale kladionice. Uostalom, pratim rejting, igraci ocjenjuju na Guru sajtu. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *