“Kjara na sigurnom, jutros lijepo doći na posao”

2

Komandir kotorske Službe zaštite i spasavanja Maksim Mandić saopštio je da je nakon gotovo dvadesetčetvoročasovne potrage djevojčica Kjara jutros na sigurnom.

On je u Jutarnjem programu TVCG rekao da je jutros bilo lijepo doći na posao, znajući da je djevojčica na sigurnom.

„Akcija spašavanja trajala je blizu 24 sata. Uspješna je bila, želim da se zahvalim svima koji su pomogli i stavili se na raspolaganje. Izuzetno sam zadovoljan ishodom, a kako i ne bih kad je djevojčica pronađena koja je prošla jednu noć kroz šumu naselja Kavač, koja sigurno nije gostoljubiva“, istakao je Mandić.

Kazao je da se nada da je djevojčica u dobrom zdravstvenom stanju kao što je bila sinoć i da će danas biti otpuštena kući sa bolničkog posmatranja.

Napominje da uvijek u sličnim akcijama kruže dezinformacije koje su uglavnom netačne, a spasiocima daju lažnu nadu.

„Vodili smo se onim informacijama koje smo imali na početku, a koje su se pokazale ispravnim. Vodili smo tragm koji je popodne pronađen, nakon čega smo poslije sat vremena došli i do djevojčice“, rekao je Mandić.

Emocije, kaže Mandić, isplivaju na kraju zbog čega se mora ostati pribran kako ne bi došlo do haosa i neorganizovanosti.

2 Comments
  1. petar komentariše

    a pas? da nije imala psa uz sebe ko zna kako bi sa djevojcicom bilo. Da li je pas u medjuvremenu pronadjen, da li se ljudi trude da ga nadju i bezbjedno vrate vlasnicima?

  2. Bato komentariše

    Bravo,za Službu Spašavanja Tivat

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.