Kavani na ljeto oblači Bokin dres?

0

Kako javlja pouzdani argentinski list Ole, Edinson Kavani će od ljeta postati novi igrač Boke Juniors. Prema pisanju ovog medija, Kavani je već odlučio da su mu ovo poslednji mjeseci koje provodi u Evropi i da je vreme za argentinski fudbal. Odabrana destinacija je: Boka.

-U julu će biti u Boki, to je ideja- rekli su izvori Olea iz okruženja bliskom igraču.

Ključna stvar je Kavanijeva želja da napusti Evropu i njegova simpatija prema Boki. Još jedna od važnih stvari bio je i poziv Huana Romana Rikelmea, sadašnjeg potpredsjednika Boke, koji je usred pandemije pozvao Urugvajca. Tu je Kavani čuo da njegov idol želi da ga dovede u Boku uskoro i da su mu vrata otvorena. Kavani je kao dete sanjao da zaigra za ovaj klub i sada je sve bliži tome.

Ni ugovor sa Mančesterom ne bi trebalo da bude prepreka. Jer, nova godina u ugovoru nije automatska, tako da može da ode u Boku na ljeto bez objašnjenja. Takođe, tako bi bio blizu svog rodnog mesta, Salta. On je na oko pet sati daleko od Buenos Ajresa.

Ole piše da je Kavani raspoložen da smanji potraživanja od onih koje ima u Evropi, a jedini zahtjev koji je imao je da ugovor bude na tri godine. I za to vrijeme bi zaradio koliko zaradi za godinu dana u Engleskoj, što je između 5.000.000 i 6.000.000 dolara.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.