Katnić: Ne priznajem priznanje Mađar Telekoma o korupciji državnog vrha!

2

Glavni specijalno tužilac Milivoje Katnić kazao je večeras da je bivši gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović osumnjičen da je pomogao pranje 47.500 evra, a na pitanje voditeljke šta se desilo sa “preostalih 50.000”, kazao da su one “stavljene u promet”.

“Imamo osnovanu sumnju u pranje toliko novca, a ukoliko nađemo dokaze da je suma veća, proširićemo istragu”, rekao je Katnić.

On je kazao i vila na Gorici nije povezana sa predsjednikom Crne Gore, Milom Đukanovićem.

“Nisam saslušao Đukanovića jer sam do činjenice došao iz drugih dokaza i nema potrebe da jednu činjenicu, koju sam već utvrdio, utvrđujem iz drugih dokaza”, odgovorio je Katnić.

Na konstataciju novinara da su svojevremeno pretresane prostorije Demokratskog fronta i stan poslanika Nebojše Medojevića, Katnić je potvrdio da nijesu ovog puta pretresani stanovi Stijepovića, Đukanovića ili sjedište DPS-a i izuzeta dokumentacija.

Katnić je potvrdio da je tužilaštvo izuzelo dokumentaciju samo iz sjedišta DPS-a u Zeti.

Govoreći o Telekomu, odgovorio je da ti spisi koji su dostavljeni iz Amerike nisu u potpunosti tačni, jer je tamošnji sud utvrdio samo dio obuhvaćen sporazumom.

On je dodao da o sadržaju spisa predmeta ne može da govori jer ga zakon tako obavezuje. Katnić je rekao da Mađar telekom jeste priznao, ali da im on to priznanje ne prihvata.

”Nemamo potrebe da priznamo, mi smo vršili istragu i naša istina je profesionalna”, kazao je on.

2 Comments
  1. Istina komentariše

    Vasa istina mozda jeste profesionalna, ali nije usaglasena sa Apsolutnom Bozijom Pravom Istinom. A to je ono sto se desilo. Pare su uzete, korupcija priznata, nebrojeni dokazi postoje, realni dokazi! A on nam prica o profesionalnoj istini? Taj termin filosofija jos ne poznaje? Mozda mi ne shvatamo da je Katnic ustvari novi KaRL Marks, koji stvara neki novi marksizam? U tom Katnicizmu, postoji termin Profesionalne istine. To je ona Istina koja je u suprotnosti sa Pravom Istinom, a sluzi da opravda Gospodara, mafijaskog bossa, ili stvarnog krivca. Divno… Mozda dobije i Nobela za Poltronstvo, pa da se opashe sh njime!

  2. Ljuta komentariše

    Ima pravo da se sprda sa narodom..može mu se…Amin!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.