Kaluđerović: Kompanije koje su zakupile domen za portal Udar su bazirane u Kanadi i na Karibima; Još nema podataka o osnivačima!

0

Dugogodišnji poslanik Velizar Kaluđerović kazao je da je interes javnosti da se skine oznaka tajnosti sa predmeta portala Udar.

„Nemam dileme da će i Skupština i Vlada to učiniti. Odložena su suđenja da bi Skupština i Vlada mogli to da učine. Tako bi oni mogli saopštiti ko je stajao iza portala Udar i sa kojom motivacijom je on bio i osnovan. Ako je ovo trenutak, već se usuđujem reći – portal Udar je nastao mjesec dana uoči parlamentarnih izbora 2020. godine a prestao da postoji samo koji sat nakon što su zatvorena biračka mjesta“, kazao je on.

Kaluđerović tvrdi da je negdje u septembru prošle godine Ministarstvo unutaršnjih poslova saopštilo da su u okviru svojih aktivnosti preko Interpola došli do informacija da su kompanije koje su zakupile prostor na domenu imaju sjedište u Kanadi i na Karibima.

„Još uvijek nema podataka o licima koja su osnivači ovih kompanija i koja stoje iza novca koji je bio potreban za kupovinu domena. Ipak, očito je da je portal napravljen kako bi djelovao u predizbornoj kampanji. Oni su bezobzirno širili neistine za građane Crne Gore, nudeći svoju istinu, a u stvari se radi o neistini da smo doušnici druge države. Pokušali su da pošalju poruku da smo izdajnici države, a ako nema ima primjedbe kako DPS vrši vlast da stisnu zube i ponovo ih glasaju, jer su ovi drugi izdajnici države“, kazao je on.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.