Kakva država, takvi i slavljenici: Osumnjičeni za pranje novca počasni gost na proslavi kod premijera!

0

Osumnjičeni za pranje novca Slavoljub Migo Stijepović prisustvovao je sinoć svečanom prijemu premijera Duška Markovića, povodom trinaeste godišnjice obnove nezavisnosti Crne Gore. Umjesto da je u pritvoru, jer je pripadnik organizovane kriminalne grupe, Stijepović je jedan od počasnih gostiju kod premijera. Mnogi bi rekli, kakvi počasni gosti, takva i država.

Skandalozno je da se osumnjičeni za pranje novca slobodno šeta i posjećuje državne prijeme, ali sve to dokazuje da u Crnoj Gori zakon ne važi za sve.

Stijepovićevim prisustvom se šalje poruka da je dozvoljeno da se bavite kriminalnim aktivnostima, ako to radite za potrebe vladajuće partije.

Bivši gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović osumnjičen je za pranje novca putem pomaganja.

Specijalno državno tužilaštvo je donijelo naredbu o proširenju istrage protiv Stijepovića, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo pranje novca putem pomaganja iz čl. 268 st. 3 u vezi st.1 u vezi čl. 25 Krivičnog zakonika Crne Gore.

Stijepović je od predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića, što se vidi i na snimku, uzeo 97.500 evra za potrebe DPS-a.

Bingulac nazdravljao sa DPS-om

Na svečanom prijemu bio je i odlazeći ambasador Srbije u Crnoj Gori Zoran Bingulac. Ambasador države čiji su državljani držanj u pritvoru bez dokaza u montiranoj aferi “državni udar”, još jednom je dokazao da mu je DPS važniji od sopstvenih državljana i interesa Srbije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.