Kako se voli Crna Gora: Bivši rukometaš prima nacionalnu penziju i platu od 1.600 evra!

6

Bivši rukometaš, Goran Đukanović već četiri godine angažovan na poslovima obezbjeđenja u preduzeću Regionalni vodovod gdje prima platu u iznosu od 1600 evra i ima na raspolaganju službeni auto škoda koji je kupljen kada su kupljene službene limuzine za direktore tog preduzeća u iznosu od 56 000 evra.

Nista cudno mozda ne bi bilo da on ne prima i nacionalnu penziju.

Zaposleni tvrde da Đukanovića rijetko kada vide na radnom mjestu, to mu ne smeta da svakog mjeseca ubire dodatnih 20% dodataka na platu.

Iako ovaj patriotski nastrojeni komita ima problema sa tablicom množenja, to mu očigledno ne smeta da napreduje u karijeri.

Osim njega, u Regionalnom vodovodu radi i izvjesni Marković koji ima ista primanja i beneficije kao i Đukanović, sa istim radnim navikama, ali zato svoj patriotizam ne propušta da dokazuje na različite načine pa i pljuvanjem igrača Crvene Zvezde na utakmici u Podgorici.
Osim što je penzioner, zaposlenik u javnom preduzeću sa primanjima nekoliko puta većim nego prosječna, osnivač rukometne akademije, patriota Đukanović je i uspješan biznismen.

Prema navodima portala Investitor.me iz 2018.godine, Đukanović je uplovio i u biznis vode pa je tako ušao iu projekat izgradnje dvije lamele sa po 7 spratova uz Jadranski put u Bečićima. Suinvestitor i poslovni partner mu je bila firma “NM“ iz Budve, vlasništvo Marine Gagović.

Dozvolu za ovaj objekat mu je izdao glavni državni arhitekta dr Dušan Vuksanović.
Primjer Gorana Đukanovića je vjerovatno samo jedan od mnogih, ali on nije jedini u kompaniji Regionalni vodovod koji ne dolazi na posao a koristi sve moguće beneficije državnih jasala. To su stečene privilegije od kojih se teško pojedinac odvikava svojom voljom. Zato i ne čudi sve više vapaja za odbranu države, samo što oni koji ne uključe svoje vijuge na vrijeme ne primjećuju da odazivajući se tom pozivu, ustaju da brane tuđe džepove koji se besprizorno pune na njihov račun.

6 Comments
 1. drugo oko komentariše

  I u srbiji ima puno slicnih. Osvojis medalju u tekvondu, karateu, vaterpolu…, bar bronzanu sto i nije tesko u tim sportovima, i imas penziju vecu nego ljekari ili profesori i to od 40.godine, dok ljekari koji se bore sa koronom i umiru od toga rade do 65.godine.

  8
  3
 2. Katunjanin komentariše

  Ne nasijedajte na ličnu mržnju pojedinaca i grupacija koji koriste političku situaciju za rešavanje ličnih frustracija i animoziteta.Goran Đukanovic nije član ni jedne političke partije i ne eksponira se javno u vidu podrske ni jednom političkom elementu u Crnoj Gori.
  Pored izuzetno uspjesne sportske karijere kroz Reprezentativne nastupe za YU,Srbiju i Crnu Goru i Crnu Goru na Olimpijskim Igrama,Svjetskim i Evropskim šampionat diolomirao je na fakultetima za Sport i Fakultetu za Bezbjednost.Jedan je od rijetkih vrhunskih sportista u regionu koji se profesionalno bavi vrlo odgovornim poslom i ne trpi improvizacije i javašluke.Takodje je jedan od rijetkih vrhuskih sportista koji je javno upozoravao na neadekvatan rad Rukometnog saveza CG.Sigurno da je kao takav zanimljiv za razne konstrukcije aktuelnih političkih dešavanja u Crnoj Gori kao i za neistinite i zlonamjerne tvrdnje u vezi njegovog profesionalnog i privatnog života.

  10
  11
  1. petar peric komentariše

   ti kada ga predlazes za direktora katunjanin…ovo je za osudu a ne za odlikovanje

   3
   2
  2. Mik komentariše

   Nije kao clan DPSa bio poslanik u skupstinu velis? 🙂 Vazda sam ga volio do tog trenutka, a onda shvatio da je i on samo uhljeb kao ostali DPSovci “patriote”

 3. Roro komentariše

  Ostaće ovaj Milogorac bez svega.

  8
  8
 4. Realnost komentariše

  Ako ima sve potrebne reference ,škola ,fakultet plus toga ovsj momak je sve dao za reprezentaciju SCG poslije CG,u vezi biznisa igrao je po inostranstvu ,cak i u prebogatom Qataru ,mislim da je lako sve provjerit za razliku od mnogih koji su loptu i školu vidjeli samo na slici.

  3
  6
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.