Mladen Mikijelj

Kad profesionalci rade, DPS počišćen: Ministar Ratko Mitrović sa saradnicima za mjesec uradio više nego pola Vlade!

20

Ministarstvo ekologije i prostornog planiranja i urbanizma je svijetli primjer odgovornog rada, jer je u tom resoru, za samo mjesec dana urađeno više nego u skoro svim ostalim resorima, od formiranja Vlade.

Jasno je da se ministar Ratko Mitrović, čovjek iz struke, nije vodio dnevno političkim marketingom, za razliku od mnogih, već je sa svojim timom ljudi, zasukao rukve i krenuo u korjenite promjene. Bez ikakve medijske pompe ili najavljivanja akcija koje će da sprovede, Mitrović je sa saradnicima osmislio najefikasniji način da svoje ministarstvo u najkraćem roku dovede u red, a da pritom ne pune stupce štampe.

Njegov tim, sa državnim sekretarima Danilom Mrdakom i Aleksandrom Ašaninom, za kratko vrijeme je doveo u red resor koji im je povjeren, a koji je bio jedan od najzapuštenijih.

I rezultati nijesu izostali, Nacionalni parkovi, najglomazniji sistem u državi, u najkraćem roku je očišćen od partijskih kadrova, koji su godinama unazad, uhljebljenje nalazili u toj instituciji. Nacionalni parkovi su godina bili leglo partijskog nepotizma i neogovornog zapošljavanja i poslovanja. Temeljnim pristupom, u nedelju dana, skoro čitav sistem u Nacionalnim parkovima je demontiran.

Kad je nešto za pohvalu, to treba javno i pohvaliti, a što je za kritiku, uvijek treba kritikovati.

Kad se ima znanja i volje prije svega, rezultati ne mogu izostati. Kompletna partijska mreža bivšeg režima je, na zakonit način, smijenjena, bez ikakve medijske pompe ili trzavica. Početni rezultati su zadovoljavajući i to je ono što se prepoznaje i što treba da bude svijetli primjer ostalim ministarstvima.

Zato, neka pomenuto ministarstvo, na čelu sa ministrom Mitrovićem i saradnicima Mrdakom i Ašaninom, uz ministarke Jelenu Borovinić Bojović i Vesnu Bratić i niihove resore, bude svijetli primjer i ostalima. Manje medijskog eksponiranja i skupljanja političkih poena, a više konkretnog rada i rezultata.

20 Comments
 1. Kontra revolucija komentariše

  Konacno da Krivokapic nadje nekog eksperta kome se moze i dati odlicje ekspert !.

  1. SERDAR komentariše

   Jel izašao iz ortakluka sa Miranovićima?
   Dakar i hidroelektrane?
   Sjaši kurta da uzjaše murta.
   E moj dobri narode………

  2. Njegos komentariše

   Text obiluje neistinama. Ovo je trenutno najkorumpiranije Ministarstvo, sve DPS kadrovi. I dalje je 5% ljudi koji nisu DPS na marginama. Vjerujte mi ovakvim tekstovima samo nanosite stetu nama koji smo se svih ovih godina borili protiv diktature,koji smo se nadali necem boljem. Medjutim u ovom Ministarstvu, sve je isto samo njega (Mila) nema. Ministre, pita se ne pravi od govana. Potrudite se da u ovoj 2021. stvarno rascistite ulizice, uhljebe, poltrone. Za sada, po ovom pitanju, nije nista uradjeno

  3. Njegos komentariše

   Jel moguce da necete da mi objavite komentar samo zato sto sam komentarisao text jer apsolutno ne odgovara istini. To sam napisao za dobrobit naseg naroda jer je upravo u ovom Ministarstvu i dalje veoma veoma jaka baza ulizica, utaljivaca, uzimaca procenata!!!

 2. Fjori52 komentariše

  Potpuno se slazem!
  Za sad je najgori bez premca trenutni MUP, Sergej Pizdulovic. Takodje, reforme bezbjednosnog sektora katastrofalno vodi Pizdan Abazovic. Tu su morali doci neustrasivi vitezovi, luconose Knezevicu Milane i Medojevicu Nebojsa.

  1. Crni Guja komentariše

   Fjori52 legendo!

  2. Marko komentariše

   Treba da te je sramota što vrijeđaš ljude koji ti nisu ništa uradili a da nije bio toga Abazovića sad bi Milo bio na vlast još uvijek, osim toga uveli su ljude iz fronta u institucije skoro svi su dobili funkcije. Ili si DPS sendvičar pa špijaš po portala ili si nezadovoljni Medo jer mu guzica nije upala u fotelju pa laje sad za svakim.

  3. E viva komentariše

   Oni vitezovi i lučonoše, hahaha.. To su bravušani obični.. A i ti slobodno, čim su ti oni idoli

 3. Podgrad komentariše

  Kuc je to vitez!

 4. Boka komentariše

  Ha ha a Jočićks je baš nepartijsc i ekspert za šume ali Dražine. I treba kad su tolikoo krali i sve ogadili.i

  1. MilicaM komentariše

   A to nam provlacite da ovi crkveni kadrovi rade super za razliku od ostalih. Isto ne navedoste konkretne uspjehe osim sto su makli ljude. Megauspjeh.

 5. Bole komentariše

  Zato u ministarstvu unutrasnjih poslova a ppsebno odbrane niti je sta uradjeno noti za to ima izgleda. Dps vojska se vec toliko osokolila da i dalje medjusobno dijele funkcije postavljenja i cinove.

 6. Bijeli komentariše

  Zar Mitrovica nije postavio Krivokapic? Otkada su Nacionalni parkovi najglomazniji sistem u drzavi?

 7. Crni Guja komentariše

  Asanin od viska ima samo ego, a znanje lose a ministru bratanic arhitekta cuda cini pogledajte aim biro u Tivtu sto je ljudima uradio. A drugi bratanic izgleda mu je zanimanje poziranje sa Krivijevim sinom. Buduci glavni drzavni Zizic no comment, teski dpsovac a sama cinjenica da je Rina Ivancevic i dalje jedna od direktora direktorata dovoljno govori. Znaci zaboravili ste da napisete da je sadrzaj sponzorisan. Jedino pametno je Marina a ni to nije on no mu nametnuli

 8. Ivi komentariše

  Opasno dobar.

 9. bajo. komentariše

  Četnikklerofašist bit će posran, vidjet se bilo?

 10. E viva komentariše

  Za nacionalne parkove odmah postaviti ovog Milokrada Dodika iz Republika Šumske.. Sposoban brate, u svijetu mu ikona ne može ostati, pravi ekspert

 11. Neko. komentariše

  Svaka cast, tako trrba
  Jocic I Kljajevic pravi izbor za nacionalne parkove

 12. Jack komentariše

  Sve je ovo fino što napisaste

 13. Dekson komentariše

  Sad će i ostali polako. Viđeli su da moraju uraditi ono o čemu je DF od početka govorio. Sad oni što su slavili pobjedu i govorili da DF ćuti i pušti Krivokapića i Abazovića mole Boga da se DF uključi u borbu sa poslednjim režimom u Evropi.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.