Junajted dobija novog sponzora: Od “Tim Vjuera” inkasiraće oko 275 miliona evra za pet godina

1

Ševrolet odlazi u istoriju, a Mančester Junjted dobija novog sponzora čiji će logo biti istaknut isključivo na dresovima. Ćerku firmu Dženeral Motorsa koja od sezone 2014/15 krasi opremu Crvenih đavola zamijeniće njemački Tim Vjuer. Softverska kompanija će reklamu koju će na sebi od naredne sezone nositi fudbaleri engleskog velikana debelo platiti – oko 275.000.000 evra za period od pet godina, odnosno 55.000.000 po sezoni!

Probijen je rekor Premijer lige za sponzorstvo koje je prisutno isključivo na dresovima, a vjeruje se da je izjednačena suma koju Barselona godišnje dobija od Rakutena za identičnu vrstu reklame.

-Izuzetno smo ponosni na uspostavljanje partnerstva sa jednom od najuzbudljivijih i dinamičnijih globalnih softverskih kompanija. Mogućnost povezivanja i saradnje nikada nije bila važnija za svijet i našu zajednicu od preko milijardu sljedbenika. Radujemo se radu sa Tim Vjuerom koji će oživjeti našu viziju partnerstva utemeljenu na pametnijim načinima povezivanja ljudi i poslovanja- rekao je Junajtedov direktor upravljanja Ričard Arnold.

Logo Tim Vjuera je plave boje, ali kad Junajted bude sledeće sezone nastupao u standardnoj crvenoj opremi, on će biti prebačen u bijelu boju.

-Saradnja Mančester Junajteda i Tim Vjuera, znači udruživanje snaga dva globalno pobjednička tima. Zajedno kao Tim Junajted donećemo novi nivo iskustva na legendarni Teatar Snova-rekao je izvršni direktor nemačke kompanije Oliver Štajl.

Dakle, Ševrolet i Junajted se razilaze posle sedam godina, a podsetimo da je firma za proizvodnju automobila na dresu Junajteda nasledila energetsku kompaniju Aon.

(Mozzartsport)

1 Comment
  1. Marko komentariše

    Team viewer !
    Kakav Tim Vjuer? Dajte, nemojte se blamirati, imena i nazive firmi pisite onako kako se zaista pisu a ne kao sto se cita. Pogotovo ako cemo to gledati na dresovima. Svi znamo recimo za Philips, glupo je da pisete filips, jer nije PSV Filips Sport Ferenihinh (FSF po vama), nego Philips Sport Vereniging (PSV)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.