Jovanović: NATO lobisti preko dijela BIA fingirali “državni udar”

0

Na sramotu srpskog naroda i Republike Srbije, dio BIA (NATO lobi unutar Agencije) je učestvovao u kreiranju antisrpskog procesa koji se vodi u Crnoj Gori, ocijenio je advokat Miroje Jovanović.
Ono što se (u ovom trenutku) vidi iz dokumentacije jeste da su, kako dodaje, od trenutnog direktora BIA Bratislava Gašića sakriveni ključni dokumenti.
“Takođe, službena dokumenta BIA nije potpisivao ni tadašnji direktor BIA, Aleksandar Đorđević, već osoba čiji identitet ćemo ubrzo razotkriti. Takođe, iz mog izlaganja je jasno, da je postojao pokušaj NATO strukture u BIA da u ovu igru uvuku i tadašnjeg premijera Srbije, Aleksandra Vučića, sve naravno u cilju odustajanja od politike neutralnosti Srbije, i guranju Crne Gore u NATO. Oni su svjesno falsifikujući podatke, prećutkujući ključne činjenice i propuštanjem obavještavanja državnog rukovodstva u oktobru 2016-te godine, pokušali da fingiraju navodno rusko miješanje u izborne i političke procese u Srbiji i Crnoj Gori. Na narednim glavnim pretresima, očekuje se nastavak objelodanjivanja dokumenata, koji nesporno potvrđuju da se radi o NATO montaži, koja je sprovedena preko državnih struktura Crne Gore, i jedne male ali, tada uticajne NATO lobi grupe unutar BIA, rekao je Jovanović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.