Jovanović: Do kraja nedelje ću obavijestiti od koga sam dobio odgovor i sa kim sam ugovorio sastanak

0

Nosilac liste Budva je naš grad Nikola Jovanović oglasio se saopštenjem i kazao da je do danas uputio zvanične pozive predstavnicima pet izbornih listi.

„Do kraja nedelje ću obavijestiti od koga sam dobio odgovor ,sa kim sam ugovorio sastanak i uputiti u zaključak sa istog. Nastavljamo sa pozivima u nadi da postoji volja da Budva i njeni građani budu prioritet. Stimulisan posle gostovanja u “Bojama Jutra” pitanjima koja su osmišljenja iz par zadnjih tekstova zamolio bih urednika Vijesti da počne da odobrava iste zbog vidljivih dokaza koje posjedujemo a tiču se određenih djelova od kojih neke navodim u nastavku“, saopštio je on navodeći citate političara iz Budve.

„To je potvrdio “Vijestima” predsjednik budvanskog odbora Demokrata Krsto Radović, navodeći da ni jedna, ni druga strana nemaju 13 odbornika, kako bi mogli s njegovom partijom da sjednu za sto i s njihova četiri odbornika domognu se potrebnih 17 mjesta za većinu u parlamentu.”

“Jovanovićeve pozive za formiranje vlasti odbili su u Pokretu za promjene (PzP), ali i Socijalističkoj narodnoj partiji (SNP), koje su dio Mikijeljeve koalicije.“

„Ni sastanak predstavnika liste Pokreta Evropa sad (PES) i Nikole Jovanovića nije održan.”

„Iako su „Vijesti“ kontaktirale i jednu i drugu stranu, oni nijesu odgovorili zašto nije održan sastanak te da li će ga uopšte biti.“ Ne dozvoljavam bez obzira kakav ishod bio sa bilo kojom partijom da se građanima plasira ništa sem ISTINE. Uvid u dokumenta raspoložen sam da dostavim uredniku i vlasnicima Vijesti . Građani su zaslužili da se Vijestima vjeruje“, zaključio je Jovanović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.