Jovanović (DF i SNP): Ivan Vuković se brzo uklopio u u partijsko-kriminalnu organizaciju DPS-a

0

“Zaista je bijedno i ponižavajuće da ljude koji služe svim građanima Podgorice i konstantno rizikuju svoje živote postrojava jedan Migo Stijepovic i sinovac Miška Vukovića. Koalicija DF -SNP “Sve za moj grad” najoštrije osuđuje tešku zloupotrebu vatrogasne službe u Podgorici od strane DPS-a, i lično Slavoljuba Stijepovića i novopečenog DPS-ovca Ivana Vukovića, kazao je Nikola Jovanović, kandidat za odbornika koalicije “Sve za moj grad”.
Očigledno je da je ovdje prekršen izborni zakon, a ima i elemenata raznih drugih krivičnih djela počinjenih od strane pomenutih funkcionera DPS-a, kao i šefa vatrogasne jedinice.
“Jasno je da je ovaj potez namijenjen zaplašivanju, ne samo zaposlenih u vatrogasnoj službi, nego i onima u vodovodu, komunalnom, direkcijama, javnim preduzećima. Oni su pred svake izbore meta DPS-ovih jurišnika, koji su ih već ponizili ionako niskim platama, a još žele da im oduzmu dostojanstvo. Pozivamo te ljude da podignu glavu, da se oslobode straha, i da kazne DPS zbog pokušaja ponižavanja i zastrašivanja. Moramo, takođe, priznati da se Ivan Vuković vrlo brzo uklopio u partijsko-kriminalnu organizaciju DPS-a, i da je na startu pokazao da je pogodan materijal da sa njim mlati kako stigne šef režima i da ga koristi za ovakve i slične podlosti.
Takođe, i na ovom primjeru ćemo pokazati da u Crnoj Gori ne postoje institucije koje rade svoj posao po zakonu već im je jedini posao da pokrivaju i štite zloupotrebe DPS-a, tako što ćemo podnijeti prijave nazovi institucijama za koje smo sigurni da će jos jednom servilno, ponizno i bez imalo stida zaštititi kršenje zakona i malverzacije DPS-a, rekao je Jovanović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.