Jovanov (SNS): Bijedno je što Jeremić hoće da ga stranci dovedu na vlast

0

Potpredsjednik SNS Milenko Jovanov ocijenio je da Jeremić, Ðilas i Obradović više ne računaju na podršku građana, jer su videli da nemaju podršku, i da će zato pokušati da nađu strance kako bi ih doveli na vlast.

Jovanov je za “Novosti” rekao i da “nema riječi da opiše koliko je bijedno” to što je lider Nove stranke Vuk Jeremić kazao da je za uključivanje međunarodnog faktora u dijalog vlasti i opozicije, ali i da ga to ne čudi.

– Uplitanje stranaca i oslanjanje na njih je bio i ostao modus operandi DS i njenih izdanaka. Jeremić je jasno poslao poruku narodu u Srbiji da ni on ni Ðilas, ni Obradović više ne računaju na građane, jer su videli da ih ne podržavaju. Zato će pokušati da nađu strance koji će da ih dovedu na vlast i da se opet vratimo u vrijeme kada su ambasadori i domaći tajkuni prema svojim interesima krojili političku kartu i sudbinu Srbije – ukazao je Jovanov.

Prema njegovim riječima, politika Aleksandra Vučića je to promijenila i zato žele da nas vrate korak unazad da bi nastavili pljačku.

Jedan od lidera SzS Vuk Jeremić je intervjuu na Jutjub kanalu “Balkan info” ocijenio da organizovanje izbora “pod minimalno fer i demokratskim” uslovima neće biti moguće ako u dijalogu vlasti i opozicije “na neki način ne bude angažovan i međunarodni faktor”.

Jeremić smatra i da protesti na ulicama moraju da se nastave, prenose “Novosti”.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.