Jovanov: Samo potkupljeni i ucijenjeni idu za Ðilasom u bojkot

0

Potpredsjednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov ocijenio je da je danas postalo jasno da će samo potkupljeni i ucijenjeni od strane Dragana Đilasa pratiti njegovu odluku da se predstojeći izbori bojkotuju.

– Svi ostali, koji se ne plaše Đilasovog gnijeva, vrijeđanja, prijetnji, organizovanog provlačenja kroz blato društvenih mreža i medija koje kontroliše, pokazaće da su slobodni, hrabri, sposobni da misle svojom glavom i da odluke donose samostalno, a ne vodeći se golim Đilasovim interesima – naveo je Jovanov u saopštenju.

On navodi i da zato nije čudno što je dio opozicionih lidera, koje je Dragan Đilas uspio da potkupi, ili ucijeni, danas “horski mantrao” ono što zahtijeva njihov gazda, ubeđujući malo njega, a malo više sebe da bojkot izbora ima smisla i da će biti prvi ljudi u istoriji koji su postigli nešto tako što nisu radili ništa.

– Sa druge strane, ove lutke na koncu, kojima se Đilas igra i koje ponižava, nisu smjele ni da pomisle, a kamoli javno da pitaju svog gazdu zašto sve njih tjera da izbore bojkotuju, dok istovremeno na iste te izbore šalje svoje mlade aktiviste pod firmom udruženja “1 od 5 miliona” – ocijenio je Jovanov.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.