Jovanka Lepetić odolijeva svim vlastima: Radila i kod DPS-a, a danas savjetuje gradonačelnika Herceg Novog

3

U kabinetu sadašnjeg gradonačelnika Herceg Novog Stevana Katića radi Jovanka Lepetić, koja je odgovorne funkcije obavljala i za vrijeme DPS vlasti u tom gradu. Prema nezvaničnim informacijama, ona je u vrijeme kada je DPS držala vlast u tom gradu, izabrana na mjesto rukovodioca Službe za ljudske resurse. Promjena vlasti u tom gradu i odlazak DPS-a u opoziciju, njoj nije smetala da i u novoj vlasti kod gradonačelnika Stevana Katića, nađe uhljebljenje. Interesantno je da je Lepetić i kad je SNP bila na vlasti u tom gradu, bila visokopozicionirana u Opštini.
U izjavi za Borbu Stevan Katić potvrdio je da Jovanka Lepetić radi u kabinetu predsjednika za kadrovsku politku.
“Ona je 2000. godine došla kao kadar SNP-a, mada se u zgradi Opštine, znate kako je to, govorilo o tome da ona dolazi iz DPS-a, kaže Katić, koji nije više želio da priča o njoj.
Očigledno, za njega nema ništa sporno u tome što se Lepetić dovodila u vezu sa DPS-om, a sada je visokopozicionirana i novoj vlasti.
Lepetić demantuje Katića
S druge strane Jovanka Lepetić u izjavi za naš portal demantovala je gradonačelnika Katića da je bila kadar SNP-a.
“Moje opredjeljenje uvijek je bilo opoziciono, ali netačno je da dolazim iz bilo koje stranke. Jedini razlog zašto jesam na ovom radnom mjestu, jeste moja stručnost, kratko je prokomentarisala Lepetić.

3 Comments
 1. iIrena komentariše

  e tako se pomakla smjesta koliko si strucna

  1. Djoki komentariše

   hahaha bas tako!!

 2. Irena komentariše

  MA TI SI MOJA DOBRA LEPETICKA – KLEPETICKA – DOBRA ZA SVE – SVAKOME CES SE PRILAGODITI DA SACUVAS SVOJU POZICIJU – ZATO CUTI I NESTANI DA TE NE GLEDAMO POSTO SI SPOSOBNA SAMO DA SEBE SREDIS

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.