20. 10. 2018. - 0:35

FLEŠ

Jovanka Lepetić odolijeva svim vlastima: Radila i kod DPS-a, a danas savjetuje gradonačelnika Herceg Novog

U kabinetu sadašnjeg gradonačelnika Herceg Novog Stevana Katića radi Jovanka Lepetić, koja je odgovorne funkcije obavljala i za vrijeme DPS vlasti u tom gradu. Prema nezvaničnim informacijama, ona je u vrijeme kada je DPS držala vlast u tom gradu, izabrana na mjesto rukovodioca Službe za ljudske resurse. Promjena vlasti u tom gradu i odlazak DPS-a u opoziciju, njoj nije smetala da i u novoj vlasti kod gradonačelnika Stevana Katića, nađe uhljebljenje. Interesantno je da je Lepetić i kad je SNP bila na vlasti u tom gradu, bila visokopozicionirana u Opštini.
U izjavi za Borbu Stevan Katić potvrdio je da Jovanka Lepetić radi u kabinetu predsjednika za kadrovsku politku.
“Ona je 2000. godine došla kao kadar SNP-a, mada se u zgradi Opštine, znate kako je to, govorilo o tome da ona dolazi iz DPS-a, kaže Katić, koji nije više želio da priča o njoj.
Očigledno, za njega nema ništa sporno u tome što se Lepetić dovodila u vezu sa DPS-om, a sada je visokopozicionirana i novoj vlasti.
Lepetić demantuje Katića
S druge strane Jovanka Lepetić u izjavi za naš portal demantovala je gradonačelnika Katića da je bila kadar SNP-a.
“Moje opredjeljenje uvijek je bilo opoziciono, ali netačno je da dolazim iz bilo koje stranke. Jedini razlog zašto jesam na ovom radnom mjestu, jeste moja stručnost, kratko je prokomentarisala Lepetić.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *