Još jedan napad na naš portal: NATO pudlice za šaku krvavih evra crtaju metu Borbi!

0

I dok vjerujući narod Crne Gore, njih preko 100.000, svake noći na ulicama širom Crne Gore, prkosi režimu i nevremenu, boreći se za svoje svetinje, NATO pudlice, nastavljaju da kevću iz svojih toplih domova, za šaku krvavih evra, zarađenih od onih koji su prije dvije decenije bombardovali ovaj isti narod.

Podmuklo i kukavički, svojstveno samo izdajnicima, pod okriljem noći, mučki i s leđa, sa kanala ružičaste crne rupe, napadaju dokazane patriote i one koji se nikad ne prodaju.

Umjesto da ćute, da tako prikriju svoju bruku i sramotu, jedan od njih, izvjesni M.J. (ime i prezime redakciji potpuno nepoznato) nastavlja u maniru svoje šefice Džudi Kuo da crta metu Borbi i IN4S.

Tvrdi izvjesni M.J. (agent provokator NATO pakta) u ime nekakve agenture NATO pakta, da Borba i IN4S posljednjih mjeseci namjerno plasiraju lažne vijesti, možda čak i gore od one koju je objavio portal Fos, ali nije bilo reakcije Tužilaštva.

Naravno, kao i njegove gazde, sluga M.J. ne nudi ni jedan dokaz za svoje tvrdnje, jer valjda se NATO paktu vjeruje na riječ, kao npr. za Račak. Ko o čemu, lažovi o lažima. Smiješno bi bilo, da za ovakve laži ti i takvi ne dobijaju apanaže od krvnika iz NATO saveza.

Možda je mislio izvjesni M.J. da smo objavili laž kada pišemo o NATO zločinima u Murinu, pa nas zato treba ugasiti i zatvoriti da ne posjećamo na monstrume kome taj i takvi služe.

“U posljednjih mjesec, dva, ali i znatno unazad, imamo portale koji namjerno i planski širenje određene sadržaje, prije svega sa namjerom zbunjivanja, dezinformisanja javnosti, a tu prije svega mislim na portale In4s i Borbu”, tvrdi izvjesni M.J. (poznat samo člnovima svoje najuže porodice).

Šta će mučenik, mora da se očeše o Borbu da bi opravdao uložene evre. Da nije Borbe, da se očešu o nas, ne bi se znalo ni u familiji za ovakve kao što je izvjesno-neizvjesni M.J. Pa smo mu mi krivi, što istinom razbijamo njegove i laži njegovih sajber ratnika iz NATO pakta. Svoju nesposobnost pokušavaju da opravdaju najprizemnijim lažima, ne bi li bar malo opravdali novac koji se ulaže u njega i njemu slične po Crnoj Gori.

Nijesmo mi krivi što se pelcer Borbe primio u svim crnogorskim domovima, dok NATO korov, bez obzira na uložena sredstva ostaje samo korov. Narod je željan slobode i Borbe, pa bi M.J. morao da zna da se istina ne prodaje za novac i da nije sve na prodaju.

Za razliku od M.J. koga finansira zločinački NATO pakt, Borba je narodna i besplatna. Mi informacije ne prodajemo, ne trgujemo sa njima, i istinom se borimo protiv laži. Zato nas hapse i proganjaju, prijete nam i pokušavaju da nas zatvore, dok M.J. uživa u apanažama monstruma koji su ubijali djecu po Crnoj Gori.

Na sreću, nijesmo isti sa M.J. i njegovim nalogodavcima, jer sjene djece ubijene u Murinu su naša zvijezda vodilja u borbi protiv krvnika i zlotvora našeg naroda, kao i njihovih sluga, a za njih su ta ista djeca, samo broj. Mi smo ljudi, oni su monstrumi!

I za kraj, čitaoce i javnost, kad se zapitaju ko je M.J. podsjećamo da ima u čuvenoj drami Dušana Kovačevića “Balkanski špijun” ona legendarna replika koju većina čitalaca vjerovatno pamti u izgovoru i intonaciji Zvonka Lepetića iz istoimenog filma iz 1984. godine.

Njegova nesretna snaha Danica opterećena neimaštinom ne može da shvati otkud podstanaru novac za ručak u restoranu i karte za operu, pa se odjednom upita ko plaća za sve to. Đura, naravno, ima odgovor: “CIA, snajka, CIA! Upropastili su pola svijeta.”

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.