Joković: SNP ne želi nove izbore, ali je spreman i za njih

15

Što se tiče novih izbora, mi smo u ovom trenutku spremni za sve. Ne želimo nove izbore, ali onaj ko neće da ispoštuje dogovor kriv je ukoliko se to dogodi, kazao je za Dan predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković.

On je komentarisao najnovija dešavanja u savezu na vlasti.

“Mi smo za to da se nađe zajednički jezik, ali nećemo pristati na ucjene, niti na ultimatume. Želimo da se ova situacija riješi, ali da početni uslov budu rezultati partija na parlamentarnim izborima. Insistiramo na poštovanju svih dosadašnjih postignutih dogovora. Nećemo se dogovarati sa onima koji nijesu ispoštovali dosadašnje dogovore, jer je to zaista besmisleno”, kazao je Joković.

On je to kazao nakon što se lideri odnosno predstavnici stranaka koje čine parlamentarnu većinu ni nakon trećeg sastanka nisu približili dogovoru o rješenju za izlazak iz aktuelne političke krize.

Joković ističe da će SNP prisustvovati i narednom sastanku, kad god bude održan.

“Mi smo spremni da prisustvujemo, jer želimo da se ova situacija riješi na najbolji mogući način. SNP je partija koja nikada nikoga nije izdala niti prodala, uvijek bila svoja na svome, donosila odluke autentične bez ikakvog uticaja i želimo da se ovo riješi, ali nećemo pristati na bilo kakvo ponižavanje niti naše partije, niti parlamentarne većine. Tek kada budu ispoštovani dosadašnji dogovori, ulazićemo u nove dogovore ili aranžmane. Sa onima koji ne drže riječ, ne želimo da ulazimo u bilo kakve razgovore”, istakao je Joković.

Podvukao je da imaju do sada postignute dogovore, ali da „neki subjekti na političkoj sceni izjavljuju potpune neistine“.

“Postignuti dogovori prema SNP-u nisu ispoštovani i mi na tome insistiramo. Što se tiče novih izbora, mi smo u ovom trenutku spremni za sve”, zaključio je Joković.

15 Comments
 1. Hana komentariše

  ,, neki subjekti na političkoj sceni izjavljuju potpune neistine,,
  Ko su, daj konkretno Jokovicu!?

  1. Uzdanica Nikšić komentariše

   Joković ni voda ni vino.Samo ga funkcije interesuju.Potencijalni igrač Mila Đukanovića spreman za dogovor ako zatreba.U Nikšiću se zna da u ime SNP predlaža za direktora agencije za kontrolu civilnog vazduhoplovstva Milovog brata od ujaka Zorana Maksimovića, koji za dvije godine ide u penziju.Koga foliraš Jokoviću?

   5
   39
   1. RANKO komentariše

    Čuo sam i ja za taj predlog. Ja sam član SNP a od osnivanja sa čitavom porodicom , ujak mi je bio ministar u DPS vladi godinama i nikada nisam prišao DPS u niti iko moj… Stvar je ličnog karaktera mada ne negiram da je taj Maksimović bio u DPS u. Ako je kvalitetan čovjek i nije bio DPS poltron zašto onda ne bi mogao biti predložen na neku funkciju…

    1. Nino komentariše

     Uzdanica [email protected]
     Mozete samo da mu pljunete pod prozor.

     2
     1
 2. Ivi komentariše

  Izbori moraju. Sa njima se nikad i ništa nećete dogovoriti, odma vladu prelaznu za izbore. Nemiri i protesti sa obje strane. Ovi su već na ulici DPS!

  9
  2
  1. Ivi komentariše

   Ada ne možemo praviti haos radi Danilović Milačića i Bečke. Abazija ni biti neće, neće Bošnjaci glasat za njega.

   9
   1
   1. LipaLipa komentariše

    … Ivi, … cus izbori “moraju”, oces bas da urnises DF i satelite, … izbori zavise iskljucivo od DPS i DF, … “rusenja” Vlade, ne vidim nesto da DF oce izbore, osim na jeziku, … ostali su za redovnu proceduru, vreme radi za njih, da kako, … neimira i protesta, nista od toga, sezona, posle sezoni cak i manje, … “prognozirala” si krah sezone, no malo morgen, sezona vrh, … svi tur.objekti traze sez.radnike, moje cere u Becicima, … zarda po 500,00 sa smestajem i hranom, ne kazem da je Kalifornija ali nije ni za baciti, … tako odpisi proteste i nemire, voda ih odnela, kao sto i jeste, … aj’ zdravo, …

 3. Goran komentariše

  Da su demokrate i Ura tri puta ili skoro deset puta jaci od ZBCG ne bi se dali snositi…

  17
  1
 4. Sitnica komentariše

  Kako bješe ona pjesma ?
  Jokovići viđu fino nit si voda niti v*no.

  7
  47
  1. Dalibor komentariše

   Iz političke nemoći kod pojedinih ljudi se se javlja sve veća mržnja prema Jokoviću.

   2
   1
 5. Dragova Luka komentariše

  Čuš spreman na izbore! Su čim jadan ne bio.Ovo radiš samo da uđeš u vladu kao ministar sporta.

  1
  37
  1. Žile komentariše

   A ko na izbore tele nepismeno. Pa vas nema nidje, izuzev u Plužinama dje pokupujete sirotinju ti, tvoj pašenog, mutavi Bajagić. Svi znaju da si dps igrač. Vrh SNP a je opušak dps a. Prikažite imovinski karton.

   1
   59
  2. Kosta komentariše

   Mozete samo da ga mrzite
   i da vas sto jurisa na jednog covjeka jakog kao stijena.

   2
   1
 6. Bijeli komentariše

  e Mogao bi Jokovic i EsEnPE osigurati da imju stalnog ljekara u Pluzinama gdje je na vlasti, ap onda o proporcijama u Vladi

  1
  1
 7. Boško komentariše

  Puna i bezrezervna podrška predsjedniku Jokoviću do konačne pobjede, jer predaja nikada nije bila opcija!

  2
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.