Joković čestitao Ibrahimoviću: Bošnjačka stranka će biti partner za zajednički rad na očuvanju mira i tolerancije

2

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, čestitao je u svoje i u ime partije, izbor za predsjednika Bošnjačke stranke Ervinu Ibrahimoviću, uz želju da njegov mandat na čelu stranke obilježi uspjeh i dobar rad.

“ Bošnjačka stranka je značajan partner na političkom nebu Crne Gore. Crna Gora je država različitosti ali i tolerancije među građanima i tako treba da ostane. Da nam drugi zavide na skladu i harmoniji kako bismo našu zajedničku kuću napravili domom ugodnim za sve. Bošnjačka stranka će, kao i do sada, u nama uvijek imati partnera za zajednički rad na očuvanju mira i tolerancije u našoj državi”, stoji u čestitiki predsjednika SNP CG Vladimira Jokovića.

2 Comments
 1. Žile komentariše

  Ovo se zove nepismena crvena banda. Ovi iz SNP a bi vjeru promijenili radi malo vlasti. Zamislite BS će imati pouzdanog partnera u statističkoj greški zvanoj SNP. Pa ko drži do vas bando jedna. Da nije DF a nebiste postojali na političkoj mapi CG. Bolje se pozabaviti lopovlucima vaše partije u Plužinama kao i proverom imovinskog stanja vaših funkcionera od Plužina do vrha stranke.

  1
  1
  1. Zoran komentariše

   Haha, cemu nervoza zile?
   Ovamo kad treba podrska Snp-a super su, a onda iza leđa se radi i drvlje i kamenje po njima. pa bice da ih df cascava mandate, kako ne.
   Mrznja prema jednom covjeku i Snp-u je ogromna, jer im zavidite nista drugo.

   1
   1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.