Jokić prijavila DF zbog homofobnih saopštenja

1

Protiv Demokratskog fronta i osoba koja su potpisala njihova saopštenja podnijete su prijave zbog, kako je saopštila predsjednica LGBT Foruma Progres Bojana Jokić, serije jeftinih, homofobnih saopštenja koja su nedavno iz tog političkog saveza pustili u javnost.

“Kao dugogodišnji borac za ljudska prava brojnih marginalizovanih grupa u Crnoj Gori i neko ko je više puta stao u odbranu Demokratskog fronta kada su trpjeli neosnovane napade, moram da kažem da sa duboko zgrožena serijom jeftinih, homofobnih saopštenja koja su nedavno pustili u javnost. Ja jako dobro razumijem da je već počela borba za sve političke poene koji se mogu skupiti uoči parlamentarnih i lokalnih izbora naredne godine, ali to ni najmanje ne opravdava bezočnu i bezobraznu zloupotrebu zajednice koja im ništa nažao nije uradila”, saopštila je Jokić.

Ona je ocijenila da se politički poeni ne dobijaju preko grbače onih čija su ljudska prava i dostojanstvo ugroženi i pogaženi na svakom koraku, “već vođenjem politike vrijedne poštovanja”.

“Ova i ovakva politika DF-a to definitivno nije. Odavno nešto ogavnije i niže nisam pročitala i prosto ne mogu da vjerujem do kog nivoa je potonuo politički dijalog u Crnoj Gori. Umjesto da jedna parlamentarna partija svojim primjerom pokaže šta je kvalitetan politički dijalog, oni pribjegavaju jeftinom i primitivnom uličnom slengu i „suptilnim“ ličnim napadima na pojedince. Konačno, ne mogu a da se ne zapitam odakle DF-u toliko dubinskog znanja o dinamici homoseksualnih odnosa?”, saopštila je Jokić.

1 Comment
  1. istina komentariše

    Cujes ti ovu mucenicu? Ona se nesto buni, prijavljuje? A cuti jadna, ti si nasla da nam trujes djecu, da prosipas blud i razvrat i to bolesni blud i izopacene odnosne? Sidu, Hepatitis, svaku muku… I pitas sta nije u redu? Vi LGBT nesrecnici kao nikog ne dirate? A agresivni ste ko seksualni manijaci , sto ustvari i jeste. Hocete vasu bolesnu izopacenu ideologiju da sirite po Crnoj Gori, dje je to vase vazda bilo za bruku, prezir i osudu, a nikako za ponos! Bravo za DF, samo gazite po ovim jadovima!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.