JKP CG: Miroslav Vuković je naš član i kandidat za izvršnog direktora “Plantaža”

JKP CG: Miroslav Vuković je naš član i kandidat za izvršnog direktora “Plantaža”

Nakon tendencioznih i zlonamjernih pokušaja neformalnih centara moći da dovedu u pitanje ljudski i profesionalni kredibilitet Mirsolava Vukovića, kandidata za izvršnog direktora „13 – jul Plantaže“ AD Podgorica, u obavezi smo da istinito informišemo crnogorsku javnost.

Jugoslovenska komunistička partija Crne Gore kao sastavni dio koalicije “Za budućnost Crne Gore”, potpisnik koalicionog sporazuma, i koalicioni partner DF-a u svim izbornim ciklusima, dosadašnjim opozocionim djelovanjem jasno se odredila prema liberalnom kapitalizmu i kriminalnoj traniziciji koji je devastirao sve vrijednosti nekadašnje SFRJ.

Zato bez ikakvih kalkulacija i zakulisnih taktika obavještavamo da je Miroslav Vuković član JKPCG, koji je svoju političku pripadnost redovno dokazivao svojim aktivnostima, ali i potpisima podrške našoj koalicionoj listi u svim dosadašnjim izbornim ciklusima o čemu i postoji uredna dokumentacija.

Uostalom njegov politički angažman i opozicioni habitus bili su poznati i dosadašnjem menadžmentu, a što je najvažnije, Miroslav Vuković je to sa ponosom i isticao.

JKPCG nema dilemu da je kandidovanje Miroslava Vukovića za izvršnog direktora „13 – jul Plantaže“ AD Podgorica izazvalo burne reakcije, ali samo u neformalnim centrima moći koji bi željeli da privatizuju i opljačkaju jedan od posljednjih nacionalnih resursa koji odlazeći režim nije devastirao.

I upravo ti nefromalni centri moći koji bi da sastavljaju Vladu, nikako ne mogu podnijeti činjenicu da će Miroslav Vuković svojim profesionalnim angažmanom zaustaviti svaki pokušaj privatizacije i pljačke Plantaža.

Zato i razumijemo orkestiranu kampanju koja je otpočela iz tih krugova, ali im ovom prilikom šaljemo i jasnu poruku da nećemo ćutati, već da ćemo u narednom periodu raskrinkavati sve pokušaje tajkunsko – medijskih krugova da prodaju ovaj privredni gigant.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *