Javio se i bivši šef Narodne stranke: Predrag Popović podržao Bečića

2

Dugogodišnji poslanik u Skupštini Crne Gore i predsjednik Narodne stranke, Predrag Popović, pozvao je sve narodnjake da 30. avgusta izađu na izbore i glasaju opoziciju, s tim da je naglasio da je njegov izbor broj 11 – koalicija „Mir je naša nacija“, kazali su iz ove koalicije.

“Izražavamo zahvalnost gospodinu Popoviću što je upravo u koaliciji „Mir je naša nacija“ prepoznao alternativu aktuelnoj vlasti i izražavamo zadovoljstvo što će i narodnjaci biti dio sveukupnih promjena kroz podršku našoj koaliciji”. saopšteno je iz koalicije “Mir je naša nacija”.

2 Comments
  1. Q komentariše

    Uvijek je imao krivu procijenu i ako su imali stranku od vrhunski igraca nisu je mogli sacuvati zbog raznih dilova sa DrPS -om sto ih je i kostalo nestajanja.

  2. Живко Пековић komentariše

    Из пацовских канала, у којима борави већ дванаест година, поруку непостојећим члановима шаље последњи предсједник и најмлађи члан четворочлане банде, која је дугогодишњи режимски саучесник у разарању Црне Горе, и која је изневјерила, обрукала и уништила Народну странку и издала све оно што су прије 115 година утемељили наши часни и честити преци.
    Даје се на знање свим неинформисанима да поруку шаље нечасна и лицемјерна особа, коју су прави народњаци својевремено частили надимком: „Светова подгузна муха“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.