Janoviću možda Vam Kaća Bulatović, Ana Đokić, Adam Marušić i Dejan Damjanović dočaraju osjećaj igranja za državu u kojoj nisi rođen!

4

Poslanik DPS-a i bivši vaterpolo reprezentativac Nikola Janović izjavio je danas  na konstitutivnom saslušanju ministva prosvjete Miomira Vojinovića pred nadležnim skupštinskim odborom da mu je neshvatljivo zašto su sportisti rođeni u Crnoj Gori odlučili da nastupaju za druge države (misleći na Srbiju).

Janović nema opravdanja za sportiste koji su rođeni u Crnoj Gori i kojima su njegovi preci umrli u ovoj državi, a koji su odluči da nastupaju za drugu zemlju.

– Mogu da vam kažem iz prve ruke, bio sam reprezentativac, smatram da to nijesu samo igrači protiv kojih sam igrao. Jedina istina u svemu tome je da je to bio njihov izbor, da igraju za drugu državu, cijenim ih ali ne opravdavam njihov stav. Rođen si u ovoj državi, svi su tvoji umrli u ovoj državi i ti odlučiš da igraš za drugu, za mene ta priča nema opravdanja – poručio je Janović.

Mogao bi Janović da upita Kaću Bulatović, Anu Đokić, Adama Marušića i Dejana Damjanovića i brojne sportiste koji su branili ili i dalje brane boje Crne Gore, iako u njoj nisu rođeni.

Možda mu oni opišu kakav je osjećaj nastupati za državu u kojoj im nisu sahranjeni preci, pošto očigledno Janovićev intelekt još uvijek nije u stanju da dokuči odgovor na pitanje zbog čega Srbi iz Crne Gore nastupaju za Srbiju.

Teško da će do te spoznaje doći, dok god bude dijelio vrijednosne sudove partije koja već nekoliko godina nije u stanju da izvuče a iz ralja montenegrinskog ekstremizma.

 

 

 

 

 

4 Comments
 1. Berane76 komentariše

  Jano iću imaš mozak ko pijetao oli ti ga pevac !!!!

 2. Bokelj komentariše

  Najgore je sto Janovic ne zna u kojoj su mu drzavi preaci rodjeni i pokopani. Janovic je zbog materijalnih benefita „ubijedio“ sebe, a zeli i druge, da je naziv Pomorskog muzeja u Kotoru oduvjek pomorski muzej Crne Gore.

 3. Mitar komentariše

  Smeće smrdljivo šovinističko,koje se ušunjalo u politiku iz bazena,da bi podržalo lopovski režim mafijaša iz rastoka.Samo prezreti tu personu,nije vrijedan komentara.

 4. Кнез Васојевић komentariše

  „Zbog njegove naravi prgave,
  mozak mu je za ovnujske glave“

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.