Izvršena primopredaja dužnosti između bivšeg i sadašnjeg direktora UP

0

Izvršena je primopredaja dužnosti između dosadašnjeg vršioca dužnosti direktora Uprave policije Aleksandra Radovića i Zorana Brđanina, koji prema presudi Upravnog suda nastavlja mandat na poziciji direktora Uprave policije, saopšteno je iz Minisatrstva unutrašnjih poslova.

Kako je saopštio ministar tog resora Danilo Šaranović, ovo je posljedica opredjeljenja Vlade Crne Gore da poštuje sudske odluke.

„Nakon obavljene tehničke primopredaje bila je prilika da porazgovaramo o prioritetima rada, već sprovedenim reformama i planiranim brojnim aktivnostima usmjerenim na unapređenje rada Uprave policije u svim oblastima. Bez obzira što su se od formiranja ove Vlade dogodile tri tranzicije na poziciji direktora, postignuti rezultati govore da gradimo sistem koji je funkcionalan, otporan i spreman da odgovori na sve izazove koji se pred nama nalaze“, izjavio je Šaranović.

Naglasio je da je sa sva tri direktora imao profesionalnu i saradnju usmjerenu na dobrobit sistema, jer je fokus na postizanje pune funkcionalnosti cijelog organa odraz i lične i kolektivne odgovornosti.

„Tim putem nastavljamo i dalje, jer su svaka funkcija i mandat prolazni, a postignuti rezultati jedino što ostaje i iza sistema i pojedinca“, zaključio je Šaranović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.