Izručen Zoran Mrvaljević!

1

Službenici Sektora kriminalističke policije, NCB Interpol Podgorica su uz asistenciju službenika Sektora specijalne policije realizovali ekstradiciju lica Z.M. (43), državljanina Crne Gore, iz Republike Srbije u našu državu.

Ovo lice se potražuje radi obezbjeđivanja njegovog prisustva krivičnom postupku koji se vodi protiv njega pred Višim sudom u Podgorici zbog sumnje da je izvršio krivična djela stvaranje kriminalne organizacije, ubistvo putem podstrekavanja i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u produženom trajanju.

Z.M. se sumnjiči da je na teritoriji Crne Gore stvorio kriminalnu organizaciju koja se u periodu od 2018. godine, na području opštine Herceg Novi, bavila držanjem, prenošenjem i prodajom opojnih droga kokaina i marihuane u većim količinama.

Takođe, imenovani je osumnjičen da je početkom 2019. godine u Herceg Novom, sa umišljajem podstrekavao osumnjičenog K.M. da počini krivično djelo ubistvo na štetu Z.N. i tom prilikom pribavio pištolj nepoznate marke.

1 Comment
  1. Vinko komentariše

    To je taj teleci pogled koji obecava

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.