Izrael razbijen u Pioniru: Srbija u Pekingu!

0

Srbija ide do Pekinga!

Košarkaška reprezentacija Srbije uhvatila je poslednji voz za Kinu i obezbijedila učešće na Mundobasketu (31. avgust – 15. septembar), gdje će braniti srebrnu medalju osvojenu u Madridu 2014. godine!

Biće ovo deseto učešće Srbije na velikom takmičenju od rastanka s Crnom Gorom 2006, treći Svetski kup od osamostaljenja i šesti od prestanka sankcija…

Nije bilo nimalo prijatno otkako je sve počelo krajem novembra 2017, ali je posle svega ipak slatko. Srbija je u poslednjoj utakmici kvalifikacija razmontirala Izrael rezultatom 97:76 (26:18, 23:15, 18:17, 30:26) i „nevjernim Tomama“, a pre svega poslednjem rivalu poslala snažnu poruku: Da se zna ko je aktuelni olimpijski, svjetski i evropski vicešampion! Najlepši poklon za nakrcane tribine dvorane Aleksandar Nikolić (oko 7.000 gledalaca) i publiku koja je osjetila važnost trenutka i koliko je srpskim asovima bitna podrška u odlučujućem meču.

Dugo beogradski hram košarke nije bio ovako pun kada igraju Orlovi. Zato su bili počašćeni plejadom vrhunskih poteza Vladimira Lučića, zakucavanjima Nikole Milutinova, te maestralnim asistencijama Miloša Teodosića, ovjerom vize za Kinu i šoutajmom najboljeg igrača današnje utakmice – Dragana Milosavljevića!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.