Izabrano rukovodstvo SDP-a: Draginja predsjednik, Raško zamjenik

1

Draginja Vuksanović Stanković je izabrana za predsjednicu SDP-a. Nju je podržalo 290 delegata na 9. kongresu.

“Ovo nije moja pobjeda, ovo je pobjeda SDP-a koji donosi nove promjene u Crnoj Gori”, kazala je ona nakon sto je izabrana.

Raško Konjević je izabran za zamjenika predsjednika partije, na predlog Vuksanović Stanković, dok je doskorašnji lider partije Ranko Krivokapić, izabran za počasnog predsjednika.

SDP je sa kongresa uputio javni poziv za sveobuhvatni dijalog o stvaranju ambijenta za slobodne izbore. Oni su poziv uputili svim relevantnim subjektima iz vlasti i opozicije

“Ne smije biti politička vrlina da objasnite kako to da od politike postajete milioneri, kako to da smo umjesto društva socijalne pravde dobili društvo privilegovnih pojedinaca, kako to da naša djeca nemaju jednake šanse kao nečija koja grade hidrocentrale, a većina druge djece bezuspješno traže posao”, poručila je danas Draginja Vuksanović Stanković obraćajući se delegatima na kongresu.

1 Comment
  1. Ljuta sam na tita komentariše

    E Draginja prvo se dokazi na BRUNU loncarevic koja nas je IZDALA….isceraj je iz partije i prijavi Ivici da je uhapsi zbog prevare glasača pocev od mene

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.