Iz Srbije sjutra stiže još 2.000 vakcina

3

Ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović i državni sekretar Ministarstva zdravlja Borko Bajić u utorak, 9. marta u 7.30 časova dočekaće na Aerodromu Podgorica drugi kontingent od 2.000 vakcina Sputnjik V koje je donirala Srbija, saopšteno je iz ministarstva.

Prvi kontingent vakcina koje je donirala Srbija stigao je 17. februara.

Donaciju je tada u Podgorici zvanično uručila premijerka Srbije Ana Brnabić, a nju je na aerodromu dočekala delegacija Vlade Crne Gore, predvođena premijerom Zdravkom Krivokapićem.

3 Comments
 1. Sibirski komentariše

  Od braće braći. Hvala Srbijo!
  A đe su vakcine što su nam donirali EU i NATO, pitam za prijatelja…

  10
 2. Autarijat komentariše

  To je samo B komponenta od onih prvih 2000.rako da se radi o samo 2 000 komplet vakcina.izvinite što rušim sneška Vojvodi. A kako sporo daju i ovo što imaju nije šteta što nema više.daje bre te kineze razbucajte za 5 dana ,šta radite znate li? Koordinacija u ministarstvu je cista nula.baba tetka i ekipa tugu zadaju. Zena bez ugovora ,vracena iz penzije sve drzi u rukama. A ni kad je mladja bila ,pojma nije imala. Muzički urednik,sef diskoteke i nela stara kukvega iz Izborne komisine

  3
  1
 3. Ivi komentariše

  Joj Ana može li za Crnu Goru 20 000 Astrazeneka? Vakcinisati bi toliko ljudi a revekcinacija za 12 nedelja. Za ljude koji rade po opštinama i javnim preduzećima kao komunalno inspekcije. Pomozi Ana!!!!!!! Platićemo, vratićemo. To nam treba Ana za brzo, pa za tri mjeseca revekcinacija. POMOZI SRBIJO!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.