Ivanović: Riješiti problem oko Kavarića kako bi struka dobila nazad vrhunskog ljekara

2

Formiranje posebnog stručnog tijela, tačnije Komisije za zaštitu i unapređenje zdravlja na teritoriji Glavnog grada od strane gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića, izazvalo je u široj javnosti nelagodu, samim tim što se i u ovako teškoj  situaciji koju nam pravi korona, formiraju paralelni organi na nivou države, saopštio je potpredsjednik SNP-a Dragan Ivanović.

“Pravne začkoljice oko smjene direktora u Domu zdravlja Podgorica, zbog kojih je dr Nebojša Kavarić ostao bez zaposlenja, aktuelni gradonačlenik Vuković iskoristio je na perfidan način kako bi sebi i svojoj partiji zabilježio  neki politički poen. Naime, Vuković je odlučio da formira stručni tim i za koordinatora postavi dr  Kavarića”, naveo je on.

Ivanović smatra da nema te pravničke doktrine koja može iz zdravstvenog sistema na ovakav način isključiti ljekara kakav je dr Kavarić, koji zajedno sa braćom Sretenom i Petrom, ocem Jovom i ostalim članovima doktorske kuće Kavarića, nezavisno kojoj političkoj partiji pripadaju, liječi generacije Podgoričana.

“Iz tih razloga smatram da v.d. direktor Doma zdravlja gospodin  Danilo Jokić, mora naći način da riješi problem oko angažmana dr Nebojše Kavarića, kako bi struka dobila nazad vrhunskog ljekara a Podgorica i Podgoričani zadržali vjeru u zdravstveni sistem na teritoriji Glavnog grada”, apeluje Ivanović.

2 Comments
  1. Evstatije lovački patron komentariše

    Da vam se nije prijavio u stranku?

    6
    2
  2. bilonekad komentariše

    Ne brukaj se Ivanovicu,od kad ti branis DPS-ovce sa dna kace.Znaju ih dobro Podgoricani,u tu kucu valja jedino Desa.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.