Istražitelji traže i njegove saradnike iz Kotora: Filip Korać boravio u Budvi, povezuju ga i sa likvidacijama u Crnoj Gori

0

Crnogorska policija ima određena operativna saznanja da je Filip Korać, za kojim je MUP Srbije raspisao međunarodnu potjernicu, povezan sa nekim likvidacijama na Primorju, ekskluzivno otrkiva Borba u vrhu policije. Kako nam je rečeno, i crnogorska policija vodi određene istrage protiv Koraća, ali i još nekih crnogorskih državljana koji su povezani sa njima. Korać je prije nego što je zvanično nestao, jedan dan boravio i u Budvi, otkrili su istražitelji koji rade na lociranju Koraća.

„Koraću se svaki trag gubi nakon što je napustio Beograd. Ono što je indikativno, par dana prije toga, boravio je u Budvi, gdje su ga locirali istražitelji, kazao nam je naš izvor iz vrha policije.

Korać je, kako se operativno siumnja, direktno povezan sa „škaljarskim klanom“, a održavao je kontakte sa Jovicom Vukotićem, njegovim bratom Igorom, ali i Igorom Dedovićem.

„U toku je razmjena informacija sa nekim policijama okruženja, a mi imamo operativna saznanja da Korać može imati veze sa nekim likvidacijama na Primorju, koje su se desile poslednjih nekoliko godina. Naša istraga je usmjerena na lociranju Koraća, ali i njegovih saradnika iz Crne Gore“, naveo je naš sagovornik.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.