Istražitelji došli do imena Nikole Markovića: Urednik DAN-a na vezi sa vođom jedne kriminalne grupe!

Istražitelji došli do imena Nikole Markovića: Urednik DAN-a na vezi sa vođom jedne kriminalne grupe!

Pomoćnik glavnog i odgovornog urednika DAN-a Nikola Marković održavao je intezivnu telefonsku komunikaciju sa Rankom Radulovićem (58), koji je uhapšen pod sumnjom da je stvorio organizovanu kriminalnu grupu. Do Markovićevog imena se došlo provjerom listinga telefona Ranka Radulovića. Njih dvojica su, kako pokazuje listing telefona Radulovića, imali intezivnu komunikaciju u vrijeme kad je on bio pod mjerama tajnog nadzora.

Takođe, ta komunikacija je bila učestala između njih dvojice u vrijeme kada je Radulović, kako ga tereti tužilaštvo, organizovao kriminalnu grupu za izvršenje teških krivičnih djela. Ova informacija je predmet posebne provjere. Provjerom listinga, utvrđeno je i da je njihova komunikacija održavana i kad je Radulović bio u zatvoru.

Istražitelji provjeravaju u kakvom su poslovnom odnosu bili Radulović i Marković i da li su u tom mediju plasirani naručeni tekstovi.

Redakcija DAN-a već skoro dva mjeseca odbija da odgovori na naša pitanja o vezama Markovića i Radulovića. Prvi mejl sa pitanjima da li je Marković po nalogu redakcije kontaktirao Radulovića, poslali smo im u decembru prošle godine, a drugi krajem januara ove godine. Strpljivo smo čekali na odgovore, ali je jasno da redakcija DAN-a ne želi da se izjašnjava o vezama njenog urednika i Ranka Radulovića.

Mejl na koji DAN izbjegava da odgovori

Podsjetimo, Ranko Radulović je označen kao vođa jedne grupe koja je planirala da počini više krivičnih djela iz domena specijalnog tužilaštva.

Sumnja se da je plan bio da se likvidiraju pojedini policijski funkcioneri, kao i neka bezbjednosno interesantna lica osobe.

Related posts

11 Comments

 1. Goran

  Sta radite DF-ovci umjesto da rusite Djukanovica vi udarili na Dan,Mans,Demokrate.Vi kao da se bojite pada Djukanovica ili je u pitanju nesto drugo da ste njegovi igraci sto veliki dio opziciono nastrojenih glasaca i misli.Kako to da Vam je tajming uvijek pogresan kad god se ukazala mogucnost da se poljulja vlast Vi udarite na opoziciju i gradjanski sektor i date vjetar u krila DPS-u.Godine mi ne dozvoljavaju da vjerujem u slucajnosti koje se ponavljaju..

  12
  2
  Reply
  1. Boljan

   Ne avetaj Gorane,kakvi DFovci
   Zna se ko ima pristup mjerama tajnog nadzora.Zašto sve negativno pripisujes DFu.Ti mora da se neki demokratčić,sa maleckim odijelcetom .

   7
   1
   Reply
 2. Vesko K.

  Ovo je borba opozicije ko ce biti najjaci i od Drzave imati najvise para. Trenutno je to cca 100mhiljada e.mjesecno. , a ne odgovaraju nitasto. A svi ni na zalost CG popili u casi vode.

  1
  1
  Reply
 3. Vasilije

  Mislim da je nivo portala Borba na većem nivou i da ovim ne doprinosite povjerenju u vas portal tim prije sto se stiče utisak da ste se “pridružili” vlastodršcima u progonu ove familije!!!Umijete vi mnogo bolje.

  2
  1
  Reply
 4. Mina

  Od DPS ,samo je gori DF.Bolje reci ,dva brata blizanca.Dok oni dobijaju glasove ,nece se ova pogubna vlast skinuti sa vlast.Zasto DF napada sve one koji su protiv vlasti,zna li ko?

  1
  2
  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *