Istraga o ubistvu Veselina Vukotića tapka u mjestu: Pred smrt optužio ANB, služba ćuti na optužbe!

0

Ni nakon mjesec dana od ubistva Veselina Vukotića, oca navodnih vođa “škaljarskog klana” niko iz Agencije za nacionalnu bezbjednost nije saslušan, iako je on pripadnike službe optuživao da stoje iza napada na njegovu porodicu.

Vukotića je muškarac sa kačketom sačekao ispred apartmana “Vukotić” u Dobroti, 20. aprila, u večernjim časovima, i u njega ispalio nekoliko hitaca, nakon čega je pobjegao.

Takođe, nikada nije ni formiran predmet povodom optužbi koje je Vukotić iznio u svim medijima, a tiču se ANB-a.

Veselin Vesko Vukotić je neposredno pred smrt optužio ljude iz ANB-a da maltretiraju njegovu porodicu.

“Mi druge domovine nemamo, nikada nećemo biti ničiji poltroni, špijuni i plaćenici. Ako želite da nas predstavite neprijateljima države, znajte da vam to neće uspjeti jer u ovoj zemlji imamo mnogo čestitih prijatelja i drugova koji nam ponešto važno i bitno kažu o tome što ste u stanju da nam pripremite. Zna se ko je od visoko pozicioniranih službenika ANB-a i policije na platnom spisku od vaših miljenika “kavčana” i koliko je kome plata.Znamo i ko je iz ANB-a obilazio skoro svake noći vođe „kavčana“ za period gotovo pola godine, koji su našli utočište kod svog prijatelja na periferiji Cetinja, a nakon dojave da napuste Kotor zbog racije koja im se sprema. Znači gospodo, korumpirana, nemojte se zavaravati i misliti da nemamo nikoga ko bi mogao da nam saopšti značajne i povjerljive informacije.

Mogu sa sigurnošću da tvrdim, jer mi to godine dozvoljavaju, a to zna i čitava crnogorska javnost, da ste preko službe ANB-a stvorili sve crnogorske kriminalce. Pojedine ste koristili za jednokratne upotrebe, a druge lojalnije za duži vremenski period. No, došlo je vrijeme da se zbog njihovog ćutanja polako i njih odričete i sve prepisujete obračunu između njih samih”, kazao je Vukotić.

Njegov sin Jovica Vukotić se nalazi u beogradskom zatvoru gdje je osuđen na 15 mjeseci zatvora zbog falsifikovanja isprava. Drugi sin, Igor je godinama u bjekstvu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.