Istorijski meč Srbije i Crne Gore i 5 fenomenalnih kvota koje ćeš naći samo u Meridianu!

0

Srbija i Crna Gora na Evropskom prvenstvu u rukometu međusobno odlučuju koja će od ove dvije ekipe imati šanse za prolazak u polufinale!

Oba tima imaju po jednu pobjedu i jure Francusku na drugom mjestu na tabeli. Tim koji dođe do pobjede imaće šansu da u poslednjem kolu pobjedom dođe do šanse da se bori za medalju. Crna Gora u poslednjem meču igra sa Danskom, dok Srbija ima direktan duel sa domaćinom – Francuskinjama.

A ovaj kao i svaki drugi meč je zanimljiviji kada uz sebe imaš tiket! Zbog toga je Meridian spremio sjajan specijal, ali i u standardnoj ponudi ova kladionica ima neke opklade koje nećeš vidjeti na drugim mjestima.

1 – Poslednji gol na meču

Crna Gora je favorit u ovom duelu kvota na Crnogorke je 1.57 naspram 3.65 na Srbiju, pa je tako i u ovoj opkladi veća kvota na Srbiju. Ako Srbija postigne poslednji gol možeš skoro da dupliraš ulog, dok poslednji gol Crne Gore donosi kvotu 1.75.

2 – Uzmi novac odmah!

Ako želiš brz dobitak – kladi se na to koja će od ove dvije ekipe prva postići tri gola! Prvi put na tržištu neka kladionica daje ovako široku ponudu na neki rukometni meč! Osim kvota na prva tri gola, tu su i opklade na to koja će ekipa prva postići 5, 10, 15 i 20 golova!

3 – Tu je i drugo poluvrijeme!

Ne samo da je kladionica Meridian izbacila kvote na to koja će ekipa prva postići tri gola, već su tu i kvote na to koja će ekipa postići prva tri pogotka u drugom poluvremenu!  A i na ovoj opkladi možeš da dupliraš svoj ulog!

4 – Hendikepi i najveća standardna ponuda!

Nije sjajan samo specijal na ovaj meč već i standardna ponuda! Možeš da pojačaš kvotu ako se kladiš na konačan ishod sa jednim od tri moguća hendikepa – tako da ti i kec i dvojka mogu donijeti kvotu 2.30 i više!

Tu su i tri granice na konačan broj golova – na tebi je samo da izabereš svoju opkladu i zaradiš!

5 – Duple opklade i duple šanse!

Novitet kada je u pitanju rukomet! Kvote na 1X i X2 su se pojavile upravo na ovom Evropskom prvenstvu i to samo u Meridianu! Ne samo to već je uveden i draw no bet za ove mečeve – a to znači da ako odigraš DNB 2 – ukoliko Crna Gora pobedi tiket će ti proći! A ako bude X – računa ti se kvota 1!

Uz to tu su i duple opklade gdje možeš da kombinuješ konačan ishod i broj golova – tako da od sada duple igre nisu rezervisane samo za fudbal! Ostalo je još malo vremena do ovog meča – zato požuri u Meridian i sastavi dobitni tiket!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.