Isti rukopis ubice: Sumnjaju da je advokata Ognjanovića ubio plaćeni ubica “kavčana”!

Isti rukopis ubice: Sumnjaju da je advokata Ognjanovića ubio plaćeni ubica “kavčana”!

Nebojša Marković (37) iz Beograda, zet Aleksandra Šarca, pripadnika bande „Pink panter“, i advokat Dragoslav Miša Ognjanović (57) ubijeni su po istom receptu, a istražni organi provjeravaju da li iza obije likvidacije stoji Čaba Der (38), plaćeni ubica iz Subotice, za koga se sumnja da radi i za kavački klan.

Čaba se sumnjiči da je 5. januara hladnokrvno likvidirao Markovića, a njegov prepoznatljiv rukopis je to što je žrtvu gledao u oči prije nego što je povukao oroz.

– Kada se uporedi snimak ubistva Markovića i rekonstrukcija Ognjanovićevog ubistva, nailazi se na nevjerovatne sličnosti. U oba slučaja ubica je prišao žrtvama i gledao ih u oči dok je povlačio obarač. Takođe, ista marka automobila – „fijat punto“, korišćena je za bjekstvo. Jedina je razlika u tome što je Ognjanovićev ubica nosio kačket, a Markovićev kapu – otkriva za „Alo!“ sagovornik upućen u slučaj.

Nebojša Marković (37) ubijen je 5. januara ispred porodične kuće na Banovom brdu dok je iz gepeka vadio kolica za bebu. Ubica je pogodio Markovića u grudi i glavu. Na snimcima se jasno vidi napadač obučen u bijelu jaknu, sa tamnom kapom na glavi, kako u ruci drži pištolj.

Izašao je iz belog „punta“, prišao Markoviću na metar i upucao ga sa smješkom na licu. Nakon toga, sjeo je u automobil i nestao u nepoznatom pravcu.

Izvor „Alo!“ navodi da će istragom biti utvrđeno da li je u pitanju slučajnost ili iza oba ubistva stoji Čaba, za koga se sumnja da je vrbovan da radi za klan dok je bio u zatvoru.

– Vjerovatno je radio za mnoge, odnosno za onoga ko plati više. Sumnja se da je među njima i jedan od najvećih kriminalaca u Evropi, tačnije jedan od najvećih narko-bosova na ovom području. On mu je preko svojih veza pružio zaštitu u zatvoru, a odmah po izlasku ga je uputio kod jataka u Baru, koji mu je, osim utočišta, obezbijedio novac i kontakte sa odmetnutim dijelom jedne službe iz regiona. Za pruženu zaštitu, Čaba je morao da za njih odrađuje prljav posao – kaže izvor „Alo!“.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *