Ispustili dva gola prednosti i igrača više: Partizan izvršio samoubistvo u Hagu!

Ispustili dva gola prednosti i igrača više: Partizan izvršio samoubistvo u Hagu!

Kiša u Hagu – suze o očima Grobara. Partizan je eliminisan. Imao je sve, potpunu kontrolu rezultata i igre, šanse da dotuče rivala, djelovalo je da će u poslednjem kolu na svom stadionu imati zicer da, uz pomoć Mančester junajteda, izbori ostanak na međunarodnoj sceni, da bi se u poslednjih deset minuta doslovce raspao i srušio sve što je četiri petine utakmice gradio.

U pretposlednjem kolu Grupe B Lige Evrope tragičnih 2:2 za sprskog predstavnika, kome se smrklo u noći jednog od najtežih rezultatskih posrnuća u novijoj istoriji.

Sve do 84. minuta izgledalo je da bodovi putuju u Srbiju, da tim Sava Miloševića osim dva gola ima i brojčanu prednost posle isključenja Mirona Boadua. Umjesto da to bude podstrek za goste, da mirno privedu utakmicu kraju, desio im se scenario nalik onom iz Nursulatana kad su dozvolili Astani da se vrati iz mrtvih. S tim što tad nisu platili cijenu. Sad jesu. Na bolan način naučili su šta znači takmičiti se u Ligi Evrope. Po svim parametrima meč je bio gotov, međutim, objasnti kako su se crno-beli samoubili možda bi najbolje mogao da objasni neki psiholog. Fudbalski, teško da ima logičnog objašnjena.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *