Ispovijest prebijenih mladića: Ništa nijesu govorili, samo su nas zvjerski pretukli

0

“U tom momentu ja sam stojao iza šanka, bila je djevojka pored mene, i odjednom mi je glava bila sagnuta dolje. U tom bunilu, prišlo je par policajaca i uhvatilo da nas vuče i udara. Mene su bacali na pod, totalno sam bio u šoku”. Nikakav otpor nijesam priužao, ne znam šta im je bilo da me napadnu iz čista mira, priča u svojoj ispovijesti M.D.
On kaže da je sreća da je kamera sve zabilježila, jer bi sigurno ispalo da su oni provocirali policiju.
“Da sam bilo kakav gest očima ili glavom nešto rekao, pa ajde da kažem kriv sam. Ali baš ništa nijesam napravio da tako mogu da me prebiju”, ističe M.D.
Jedan od mladića, kaže da ni u toku noćnog izlaska nijesu pravili nikakve probleme. Od batina nije uspio čak ni da pokaže tražena dokumenta.
“Bez ikakve potrebe su krenuli prema nama. Rekli su da damo dokumenta, na šta sam i krenuo da im dajem dokumenta, kao što se i vidi, poslije toga sam napadnut ja prvi iz čista mira, zatim su četiri ostala iz Interventne počeli njih da biju”, priča S.N.
Napadači su identifikovani i uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično djelo zlostavljanje i falsifikovanje službene isprave.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.